Nyeste artikler
Se alle
Foto: Getty Images

Rob og Chyna chokerer med babyens køn

I flere måneder har kønnet på Rob Kardashians kommende barn været kendt, men nu får alle sig en lang næse.

Det er flere måneder siden, det kom frem i medierne, at Rob Kardashian og Blac Chyna venter en lille dreng. Det var Blac Chynas far, der kom til at røbe babyens køn under et interview, men nu viser det sig, at det muligvis har været et nøje planlagt mediestunt.

I gårsdagens premiere på parrets nye reality-serie ‘Rob & Chyna’ blev kønnet i hvert fald afsløret ved en scanning, og det viser sig, at der gemmer sig en pige inde i Chynas mave. Forud for scanningen kunne man ellers høre den kommende far sige, at han virkelig gerne ville have en dreng.

LÆS OGSÅ: Rob Kardashian sætter Chyna på plads: Her er de vilde regler, hun skal følge

Rob ser da også en smule skuffet ud, da kønnet bliver afsløret, men det afviser han efterfølgende, at han er.

– Det er et følelsesladet øjeblik. At jeg gerne ville have en dreng, stammer helt sikkert fra min far. Men jeg er sikker på, at jeg vil få det samme forhold, som min far og jeg havde, med min datter. Jeg er bare glad for, at barnet er sundt, og jeg skal nok blive super glad for en pige, fastslår Rob Kardashian overfor kameraet efterfølgende.

Blac Chyna har i forvejen sønnen King med rapperen Tyga, der danner par med Robs lillesøster Kylie Jenner. Det er Robs første barn, og overfor Scott Disick afslører han i tv-serien, at han gerne ville have en dreng, fordi han gerne vil have en til at føre sit navn videre. Scott får dog sagt til Rob, at det er en skør grund til at ville have en dreng.

Se klippet fra ‘Rob & Chyna’, hvor kønnet afsløres i videoen nedenfor.

LÆS OGSÅ: WOW: Rob Kardashian bruger enormt beløb på mad til Chyna

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så sød er Kardashian-baby

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.