Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

‘Robinson’-Charlotte: Henrik gik amok

En panikhandling efter kappestriden fik konsekvenser for Charlotte, der er ude af 'Robinson'.

Hold syd tabte Robinson dysten, og det udløste store frustrationer blandt lejrens deltagere. Flere følte sig udsatte, men i sidste ende blev det Charlotte, der måtte forlade ‘Robinson 2014’ – og søsteren Germaine. Charlotte forlader programmet styrket.

– Jeg er kommet meget tættere på min søster. Hun svigtede mig, da jeg mistede Michelle, så at vi endelig kunne få en oplevelse sammen uden mænd og børn har gjort vores forhold stærkere, fortæller Charlotte til Realityportalen.dk.

Charlottes datter, Michelle, begik for halvandet år siden selvmord.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson Ekspeditionen 2014’: Her er deltagerne

Kappestriden skabte panik

Forinden Robinson dysten havde hold syd vundet kappestriden. Det betød, at de måtte vælge en fra hold nord, som de ville have på deres hold. Men samtidig skulle de sende en fra deres eget hold over til modstanderne. Det skabte frustrationer og panikhandlinger.

– Vi havde en alliance med Henrik og Anders, men jeg var ikke sikker på, om vi kunne stole på Henrik, efter Behrad havde skabt en masse spøgelser. Da Germaine rakte hånden op, så røg min hånd også op. Jeg troede faktisk, at det var Henrik vi stemte på, siger Charlotte.

Selvom Charlotte erkender, at hun troede, de stemte på Henrik – fremfor Anders – så understreger hun, at de to søstre gjorde, hvad de kunne for ikke blive skilt fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson: Så vild bliver ‘Robinson Ekspeditionen’

Skulle have stolet på Anders og Henrik

Tvillingesøstrenes stemme på Anders, gjorde Henrik rasende. På vej hjem til øen fik Charlotte det, som hun kalder en tudetur.

– Henrik gik fuldstændig amok. Han blev virkelig sur og råbte mig og søs ind i hovedet. Jeg synes, at det blev meget ubehageligt. Jeg bryder mig ikke om, når folk står og råber mig lige ind i hovedet med alle mulige grimme ord. Men jeg var også rigtig ked af, at vi havde brudt vores aftale med Anders og Henrik, fortæller hun.

At Charlotte lod følelserne få frit løb på vej hjem fra kappestriden fik konsekvenser ved ø-rådet.

– De andre så mig nok som det svageste led på det tidspunkt, fordi jeg blev så ked af det. Vi tog en for hurtig beslutning, som fik konsekvenser for vores egen overlevelse på øen.

LÆS OGSÅ: Skuffet Behrad: Alt gik ellers efter planen

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.