Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

‘Robinson’-fyrene: Derfor kan ingen lide Mikkel og Melissa

Friis og Løcke er langt fra imponerede over Melissa og Mikkels opførsel på den øde ø.

Melissa Nielsen og Mikkel Serwin er langt fra populære deltagere i ‘Robinson 2014’. Det er alles kamp mod kæresteparret, og det fik Melissa at mærke i mandagens afsnit, hvor hun måtte forlade programmet. Men hvorfor er parret, der mødte hinanden i ‘For lækker til love’, så upopulære blandt de andre?

Her ses Løcke sammen med kæresten Lisa (Foto: TV3)
Her ses Løcke sammen med kæresten Lisa (Foto: TV3)

– Melissa dømmer folk ud fra ting, som intet siger om personen. Det irriterer mig grænseløst, at man kan være så naiv og dum på samme tid. Hun tror virkelig, det kører for hende, men i realiteten er hun helt ude i hampen både rent socialt og intellektuelt, siger Lasse Friis Fogt til Realityportalen.dk, mens Christian Rørbæk-Løcke tilføjer:

– Hun virker som en, der har fået alt i livet. En lille smule forkælet vil jeg sige, og hun har meget brug for at blive set og hørt. Vi har intet tilfælles. Vores tilværelser er så langt fra hinanden, men hun er helt sikkert en skøn pige i hendes vennekreds, men hun passer ikke ind i min.

LÆS OGSÅ: Melissa efter sex-afsløring: De andre sviner os

Man stjæler ikke

Melissa Nielsen dummede sig for alvor, da hun var med til at stjæle ris fra sin gruppe.

– Det er en episode, der virkelig gør mig rasende. At man stjæler generelt er totalt nederen, og at man så vælger at stjæle på en øde ø blandt sine venner og fjender, det er jo bare endnu et tegn på, at man er så blank, som man overhovedet kan være, siger Friis.

Mikkel er knap så upopulær blandt Friis og Løcke. Løcke betegner ham som en “dum-sjov” fyr, som man griner af. Men når det kommer til Melissa, bliver han anderledes.

@locker

Friis deltager i ''Robinson med kæresten Birte (Foto: TV3)
Friis deltager i ‘Robinson’ med kæresten Birte (Foto: TV3)

– Han bliver overbeskyttende på en dum og frygtelig måde, som er rene tilsvininger og utrolig dårlige argumenter. Man kan godt beskytte sin kæreste, og det gør jeg skam også, men det er måden, som han gør det på. Han mangler nok lige nogle redskaber for at kunne tackle sådan noget, siger Løcke.

Løcke henviser til kappestriden, hvor deltagerne blandt andet skulle spise griseøjne. En strid som Melissa langt fra klarede godt, og hvor Mikkel farede i flæsket på de andre deltagere.

LÆS OGSÅ: Drama og skænderi i: Tyveri i ‘Robinson’

Taler ikke sammen i Danmark

Efter sammenlægningen valgte Mikkel og Melissa selv at isolere sig fra gruppen. Hjemme i Danmark er parret heller ikke kommet ind i varmen.

– Jeg har intet til overs for de to personer. Så nej, jeg snakker ikke med dem what so ever, slår Friis fast.

Løcke har heller ingen kontakt med dem, selvom de bor i sammen by.

– De har handlet en større lejlighed og vil øge familien, det ønsker jeg dem held og lykke med. Det er skønt for dem.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Torsten: Havde set det komme

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.