Nyeste artikler
Se alle
Michella (tv) og Tina. (Foto: Privat)

’Robinson’-Tina jubler: Vi skal være forældre

Ægteparret Michella og Tina Lage Vilbrand venter i øjeblikket deres første barn, og de ser bestemt ingen bekymringer i at blive homoseksuelle forældre.

Tina Lage Vilbrand jubler over sin babylykke. Hendes kone, Michella, venter nemlig parrets første barn.

– Vi er meget lykkelig begge to, og vi glæder os helt vildt, siger Tina til Realityportalen.dk.

Tina fra 'Robinson' og konen Michella. (Foto: Foto: Martin Hvistendal Pedersen )
Tina med hånden blidt placeret på Michellas mave. Billedet er fra i fredags, hvor Peter Birch præsenterede sin ny bar, ‘Saloon Bar’, for venner og bekendte. (Foto: Foto: Martin Hvistendal Pedersen )

De to skønne kvinder har været sammen i fem år og gift i fire, og de vidste da også hurtigt, at de ville have børn sammen.

-Vi har arbejdet på at få børn i snart fire år. Og ja, fire år er lang tid, men når man to af gangene har prøvet tre gange, så trækker det gennemsnittet af forsøg op. Så det lyder af meget mere end det egentlig er. Vores samlede antal af forsøg ligger inden for normen, men tallet vil vi gerne holde for os selv, forklarer Tina.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Tina: Jeg er stolt af min kone

En hård proces

Når man som homoseksuel arbejder på at få børn, skal man ofte forberede sig på en hård proces. Det har både Tina og Michella forberedt sig på.

-Det er en virkelig hård proces, og man skal have et solidt forhold. Vi var begge indstillet på, at det ville blive hårdt, og vi har forsøgt at tage en følelsesmæssig distance til det, fordi vi ikke unødigt ville blive kede af det eller skuffet, siger Tina som også fortæller, at det er en virkelig økonomisk dyr proces at skulle igennem.

– Men det hele kan være ligemeget, når det så pludselig lykkes. Vi kender endnu ikke kønnet, men Michella har en fornemmelse af, at det bliver en dreng. Men uanset hvad, så bliver babyen badet i kærlighed, siger Tina.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Kit har endelig født 

Ser ingen problemer i at være homoseksuelle forældre 

Parret har en kæreste-tatovering, hvor der står "dig og mig for altid". Den blev dog lavet før, Medina udkom med singlen, tilføjer Tina. (Foto: Privat)
Parret glæder sig gevaldigt til at blive forældre. (Foto: Privat)

De to kvinder er i øjeblikket ved at finde de bedste navne til deres kommende barn, og ser i øvrigt ingen problemer i at blive homoseksuelle forældre.

– Vi har ingen bekymringer i forhold til, at vi skal være homoseksuelle forældre. Eventuelle problemstillinger vil kun blive skabt af andres folk uvidenhed, forstået på den måde, at vi gør et mindst lige så godt job, som mand og kvinde, og som den enlige forældre. Det at være en god forældre har absolut intet med ens seksualitet at gøre, afslutter Tina.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerner om Copenhagen Pride: Vi kan være os selv

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.