Nyeste artikler
Se alle
(Foto: All Over)

Rygter om brud: Har Rob Kardashian droppet Blac Chyna?

Mistænkelige beskeder på Blac Chynas telefon skulle angiveligt have fået Rob Kardashian til at droppe sin forlovede.

Det hele virkede endelig til at gå op i en højere enhed for Rob Kardashian og Blac Chyna, og der var udsigt til både bryllup og barnedåb i den nærmeste fremtid. Men nu er de planer måske lagt på hylden.

Ifølge The Mirror er Rob Kardashian nemlig skredet fra moren til hans kommende barn, efter han fandt en række mistænkelige beskeder på hendes telefon. Fundet skulle have ført til et stort skænderi, som altså siden endte i brud.

Kardashian-broren valgte efterfølgende at slette alle billeder på sin Instagram-profil. Her lå der ellers en masse søde billeder af ham og Blac Chyna, men de er nu væk sammen med resten af indholdet.

GALLERI: Kardashian-familien FØR de blev superstjerner

Afviser brud

Det er dog langt fra første gang, at Rob Kardashian pludselig har trukket stikket på de sociale medier og slettet alt for at starte på en frisk. Men selv om han har gjort det igen, betyder det ikke, at han er færdig med Blac Chyna.

En kilde tæt på parret afslører over for US Weekly, at parret ikke har slået op. Og de følger da også stadig hinanden på Instagram – trods rygter om det modsatte.

– De gik ikke fra hinanden. De havde bare et skænderi. De skændtes, og i går begyndte de så at tale med hinanden igen. Det var kun et skænderi, slår kilden fast over for mediet.

LÆS OGSÅ: Far afslører kønnet på Kardashian-baby

Hårde optagelser

Parret er i fuld gang med at filme til parrets egen realityserie ‘Rob & Chyna’ på E!. Og det skulle angiveligt være de optagelser, der tager hårdt på Kardashian-broren.

– Der var bare en masse pres, fordi de filmer igen, og det hele går så stærkt for dem. Rob er ikke vant til at filme igen, og det har været hårdt for ham, fortsætter kilden.

– Alt går så hurtigt med Chyna. Hun er alenemor, filmer deres programmet og har en masse andet arbejde også, så Rob føler, at hun negligerer ham. Hun har lavet en masse ting selv med veninderne.

LÆS OGSÅ: Blac Chyna viser Kardashian-baby frem

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.