Nyeste artikler
Se alle
Martin er en lykkelig og fri mand. Foto: Privat

HOT NEWS: Så er Martin en fri mand

Den tidligere 'Paradise'-deltager Martin aka 'Ham den gamle' kan igen nyde sin frihed.

Den 17. marts måtte Martin skifte det frie liv ud med et liv bag tremmer i forbindelse med en voldsdom, som han modtog sidste år. Men i dag er han blevet prøveløsladt og kan nu kalde sig en fri mand igen.

Realityportalen.dk har netop været i kontakt med hans kæreste Anna Due, der også venter parrets første barn, for at høre, hvordan Martin har det. Da Martin lige nu er på arbejde.

Snart bliver det genforenede par forældre (Foto: Privat)
Snart bliver det genforenede par forældre (Foto: Privat)

– Han er så glad, nu kan han komme hjem og lave de sidste småting i huset, så der er helt klar til baby. Og vi har også lige en forhave, der skal ordnes, siger en lykkelig Anna til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne skal en tur i spjældet

Overflyttet til Pension

I slutningen af maj, efter at have afsonet en tredjedel af sin straf, blev Martin overflyttet til Pension Skejby. Her fra kunne kan passe sit arbejde og se sin gravide kæreste indtil hans prøveløsladelse trådte i kraft i dag. 

Et sidste farvel til Pension Skejby. (Foto:Privat)
Et sidste farvel til Pension Skejby. (Foto:Privat)

– Folk var rigtig søde ovre på pensionen, vi hyggede os med de mennesker, der var der, så vi kommer helt sikkert til at besøge dem. Men det er så dejligt at få ham hjem i vores egen seng. Nu ser vi bare frem til at bettemanden kommer, vi er så spændte, sige den kommende mor.

LÆS OGSÅ: Anna Due: Sådan skal fødslen foregå

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.