Nyeste artikler
Se alle
FOTO: SBS/Krestine Havemann

SE BILLEDERNE: Så store er ‘De unge mødre’-Louises sønner blevet

Der er sket en del hos den lille familie, siden de trak sig fra tv-skærmen.

I flere år – og ad flere omgange – fik tv-seerne lov til at stifte bekendtskab med Louise Papanicolas og to af hendes tre sønner. Og meget er der sket hos den lille familie, siden de trak tv-stikket.

Louise er blevet gift med kæresten Martin, som også er far til hendes yngste søn, mens hendes to ældste drenge efterhånden er blevet et par store drenge. Det kan du se i galleriet over artiklen.

– Tobias fylder 9 lige om lidt og starter i 3. klasse efter ferien, og Sebastian er en rigtig præ-teenager på 11,5, som skal i 5. klasse. De har det rigtig godt og bliver så store og selvstændige, fortæller Louise til Realityportalen.dk.

Galleri: Så store er Louise Brylles børn blevet

Føler sig ikke ældre

Den 30-årige ‘De unge mødre’-deltager har lidt svært ved at forstå, at hun efterhånden er blevet mor til to store drenge.

– Det er meget mærkeligt. Jeg føler mig jo ikke ældre – blot mere erfaren. Og det er så underligt, at de pludselig ikke har brug for mig i samme omfang som tidligere. De bliver så uafhængige, siger Louise og fortsætter:

– Så jeg håber blot på, at jeg har givet dem en masse gode ting med på vejen, som de kan bruge, når de selv begiver sig ud i verden med kammeraterne.

Galleri: Så stor er ‘De unge mødre’-Nicolines søn blevet

Sommeren står på afslapning

De to drenge har tilbragt de seneste tre uger på sommerferie hos deres far, men i går vendte de hjem til Louise for at nyde de sidste uger af ferien.

– Så er der dømt ferie til os. De har været savnet. I uge 27 overraskede vi dem med en tur i Lalandia, så i de næste 14 dage skal vi bare slappe af og på en masse endagsture – og forhåbentligt nyde noget godt vejr, fortsætter Louise.

I galleriet over artiklen kan du se, hvordan Tobias og Sebastian ser ud i dag.

Galleri: Så stor er ‘De unge mødre’-Lines søn blevet

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.