Nyeste artikler
Se alle
(Søren Behnfeld) Foto: TV3

Sådan går det Søren fra ’For lækker til love’

Husker du Søren fra første sæson af det populære program?

Tilbage i 2011 blev seerne introduceret for syv kræsne singler, der ikke havde formået at finde kærligheden på egen hånd. TV3 genudsender i øjeblikket første sæson af ‘For lækker til love’, og det får en del til at sætte spørgsmålstegn ved, om deltagerne nogensinde fandt en, der var god nok til sig.

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-babe: Det bedste og værste i 2016

Sådan er det gået Søren Behnfeld, der har været heldig nok til i dag at have fået intet mindre end to piger i sit liv. For snart et år siden blev han og kæresten Mie nemlig forældre den lille charmetrold, Vega.

#mylove

A post shared by Søren Behnfeld (@behnfeld) on

– Søndag d. 21.02.16, kl 11.05 bragte Mie Katrine Christensen mig denne skønhed af en lille pige. Efter fire hårde dage ville hun stadig ikke ud, så det endte med akut kejsersnit. Jeg har aldrig følt mig så sårbar og forelsket i begge mine piger og kan ikke beskrive, hvor lykkelig jeg er. Velkommen til verden, Vega Katrine Behnfeld, skrev Søren på sin Facebook, da han fik endnu en pige i sit liv.

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-babe og ‘Paradise’-hunk fejrer kærligheden

Den tidligere ’For lækker til love’-deltager er i dag salgschef for salg- og markedsføringsfirmaet ’Kaching’.

LÆS OGSÅ: Ciano fra ‘For lækker til love’: Deltagelsen kostede mig min drøm

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.