Nyeste artikler
Se alle

Sådan startede ‘Vild med dans’-deltageren Julia Sofias YouTube-karriere

Julia Sofia var på hjemmebane til 'Guldtuben', hvor hun løftede sløret for, hvordan hun selv kom ind i hele YouTube-verdenen.

For ‘Vild med dans’-generationen var det nok første gang, de nogensinde stiftede bekendtskab med  Julia Sofia Aastrup, da første ‘Vild med dans’-program løb over skærmen sidste fredag. Her er hun nemlig en af nydanserne.

LÆS OGSÅ: Dansepar deler trist skæbne: Her er vores mål

Anderledes var det til ‘Guldtuben’, hvor YouTube-stjernen var på hjemmebane. Hun er en af de helt store, og hun var da også nomineret til hovedprisen som “Årets bedste på YouTube”.

LÆS OGSÅ: Julia Sofia om ‘Vild med dans’-deltagelsen: Vil samle tv og YouTube

På selve aftenen fortalte hun, hvordan hun selv er kommet ind i hele YouTube-verdenen.

– Jeg er vokset op på en gård. Og dér havde vi to tv-kanaler: DR1 og TV 2. Så når alle mine venner, de så Disneychannel, Nickelodeon og sådan noget, så så jeg YouTube. Så jeg har set YouTube, siden jeg var ni år gammel, og det har altid været min drøm at lave min egen YouTube-kanal, fortalte hun til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Geggo dropper drømmebryllup

LÆS OGSÅ: Se alle billederne fra Guldtuben 2017

Du kan se hele interviewet med Julia Sofia øver i artiklen, hvor hun også fortæller lidt om ‘Vild med dans’ og giver gode råd, hvis man selv går med en drøm om at få succes på YouTube.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

 

Skriv en kommentar til artiklen

Vils med dans
Sådan startede 'Vild med dans'-deltageren Julia Sofias YouTube-karriere
Vils med dans
Se billedet: Lykkelig 'Vild med dans'-stjerne nyder nyfunden kærlighed
Realityportalen