Nyeste artikler
Se alle
Foto: Martin Hvistendal Pedersen

Sandy Esko: Troede Gud og julemanden var samme person

Vinderen af 'Paradise Hotel 2014' afslører, at hun er blevet klogere, når det handler om julemanden. Nu ved hun, at han bor på Nordpolen - og ikke er Gud.

Selvom man er voksen, og hverdagen bliver brugt på skole, arbejde, venner og familie, så kan man stadig have sin barnetro, når juletiden er over os.

– Jeg tror 110 procent på julemanden! Da jeg var lille troede jeg, at Gud og julemanden var den samme person, men at Gud blev til julemanden hvert år til december. Så jeg bad skam til julemanden hver nat i december, fortæller Sandy til Realityportalen.dk og erkender:

– Nu er jeg blevet lidt klogere og ved selvfølgelig, at julemanden eksisterer på Nordpolen, hvor han passer sine nisser og rensdyr. Han er et pragtfuldt forbillede for alle mennesker. Hans kropsideal er ikke urealistisk, og selv på arbejdsmarkedet er han et pragteksempel, fordi han når ud til alle. Post Danmark kunne lære meget af ham.

“På tur med dus”

Julen er traditionernes tid. Nogle traditioner holder man ved, selvom årene går, mens andre bliver til minder, som man altid vil huske. Sådan et har ‘Paradise’-vinderen.

– Da jeg gik i 1. klasse, havde vi hvert år en julegave-udflugt med vores dus (fritidsklub, red.). Vi måtte maks få 50 kroner med, og så skulle vi købe gaver i Søstrene Grene. Som mange nok ved, er 50 kroner ikke meget at købe gaver for til hele familien, siger hun.

Alligevel formåede Sandy at imponere med sit valg af gave.

– Min farfar blev meget rørt over en piberenser til 50 øre, som jeg havde købt til ham. Han havde ikke regnet med, at jeg, som så lille, havde tænkt over, at han røg pibe. Det er altså nogle gange tanken, der tæller.

LÆS OGSÅ: Ulvens kæreste afslører: Derfor faldt jeg for Peter

Pose med chips

Mange minder fra jul skal findes i barndommen, og det gælder også for Sandy. Den bedste julegave fik hun nemlig, da hun var 10 år gammel.

– Jeg havde gået og drillet min far med, at han ville få en pose chips i julegave. Da jeg, skuffet, åbnede min sidste julegave og fandt en pose Kim’s sour cream and onion, var jeg ikke helt tilfreds, fortæller Sandy og fortsætter:

– Men der kom en mystisk lød fra min gave, og hele familie skraldgrinede af mig, mens jeg rodede i gavepapiret og ikke kunne finde noget. Til sidst åbnede jeg chipsposen, som var utrolig godt limet sammen, og fandt min første mobiltelefon ringende. Det har vi grint af mange gange efterfølgende.

LÆS OGSÅÅ: ‘Paradise’-Jeanette afslører: Vi skal have børn

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.