Nyeste artikler
Se alle
Foto: Covermodel

Sidste års ‘Big Brother’-vinder raser over SBS

Når 'Big Brother ryger i luften bliver det uden sidste års karismatiske vinder, Amanda. For hun er nemlig ikke inviteret til den store åbning af programmet.'

I 2012 lod SBS TV en gammel kending, i form af ‘Big Brother’, rulle over skærmen – og den helt store vinder blev rødtoppen Amanda. Hun kæmpede sig vej til finalen, selvom hun én gang blev stemt ud af huset, men kom ind igen og overlevede flere nomineringer. Men den hårde kamp for at vinde finalen er åbenbart glemt nu.

– Jeg er da skuffet over, at jeg er vinderen fra sidste år og ikke en gang er inviteret til åbningen. Jeg har forståelse for, at det er et nyt show i år – og at jeg havde min ‘shine’ sidste år.

LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-premieren er afsløret

Det bliver ikke til et gensyn med 'Big Brother'-huset for sidste års vinder (Foto: SBS TV)
Det bliver ikke til et gensyn med ‘Big Brother’-huset for sidste års vinder (Foto: SBS TV)

Vil ikke røvslikke for en invitation

Amanda ved ikke, om der er nogen af deltagerne fra sidste år, der har modtaget en invitation, når der åbnes op for løjerne i ‘Big Brother’-huset. Men alligevel er hun uforstående overfor, at de ikke vil have hende med til åbningsceremonien.

– Jeg synes, det er tørt, at der ikke er tænkt over at smide en invitation af sted. Det ville jo ikke have kostet dem meget tid at gøre.

Hun kan dog ikke afvise, at den manglende invitation kan skyldes, at rødtoppen har gjort sig mindre populær hos SBS TV – men så er det i hvert fald ikke bevidst.

Jeg aner ikke, om jeg er uvenner med SBS TV. Men det skulle da ikke undre mig, hvis jeg har fået sagt noget, der stødte nogen. Men jeg har ikke tænkt mig at røvslikke for at få en invitation, for den burde være selvskrevet til ALLE de gamle deltagere, slår hun fast og tilføjer grinende, at de nok har for travlt med at rengøre huset efter sidste år.

LÆS OGSÅ: Anne Kejser: Ny vært på ‘Big Brother’

SBS TV: Ingen premiere-event i år

Hos SBS TV afviser man, at den manglende invitation til sidste års vinder skyldes, at man tv-selskabet har se sig sure på rødtoppen.

– Nej, nej, nej – der er ingen surheder overhovedet. Det vil jeg gerne afvise på det kraftigste, hvis det er den opfattelse, som hun har, siger Jesper Jürgensen, Informationschef ved SBS TV, til Realityportalen.dk.

Derimod skal årsagen findes et helt andet sted – og det er i selve premiere-strategien.

– Vi gør det anderledes i år. Jeg kan ikke kommentere mere på det pt, fordi det bliver tydeligt, når man ser det første afsnit. Men det bliver uden tvivl en fantastisk premiere på første afsnit, slår Jesper Jürgensen fast.

Der er premiere på ‘Big Brother 2013’ mandag den 4. februar klokken 21:00 på Kanal 5.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.