Nyeste artikler
Se alle
Foto: Privat

‘Singleliv’-Mitchel: Gustavs bog sårede mig

Mitchel Nebelong kendt fra 'Singeliv' har haft en hård periode, hvor især reality-stjernen Gustavs selvbiografi har været en af årsagerne.

Mitchel Nebelong åbner op på sin blog om en periode i hans liv, som har været særligt hård. Hans reality-kollega Gustav Salinas udgav bogen ‘Mit sande jeg’, hvor Mitchel Nebelong var blandt de omtalte personer. Og Gustavs ord har sat sine spor hos Mitchel.

– I den bog finder man ting om mig, som ikke helt passer, og det har derfor gjort mig utroligt ked af det, da jeg virkeligt holdt meget af Gustav som en af mine nærmeste venner, skriver Mitchel på bloggen, og henvender sig derefter direkte til Gustav:

– Jeg ville ønske kære Gustav, at du havde fortalt mig, du ville skrive de ting, så jeg kunne have grinet af det, istedet for at jeg bliver ringet op af en journalist fra Metroxpress, som skal fortælle mig om det.

LÆS OGSÅ: Så alvorlige konsekvenser får Szhirleys spritkørsel

Vil gerne tilgive

I sin bog påstår latinohomoen Gustav, at han i sine unge år havde en seksuel affære med Mitchel, og at Mitchel derefter var meget forelsket i ham. Det afviste Mitchel til Metroexpress som en løgn, alligevel vil han gerne tilgive Gustav.

– Jeg håber dog stadigt, at vi (ham og Gustav, red.) en dag sammen, kan se tilbage på dette og grine af det hele, for jeg ved, at jeg nok en dag skal tilgive dig, skriver han på bloggen.

Men Mitchel mener dog også, at han er i sin gode ret til at være ked af det over de skrevne ord.

– Du ved godt selv, at nogle af de ting, jeg fik udtalt til Metroxpress, var sagt i raseri, og det må du sgu da kunne forstå. Det er jo trods alt dig, der har skrevet en bog med ikke helt sande historier, og ikke mig, henvender han sig til sin tidligere ven.

LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Jimmi: Sådan har jeg det med Ginna

Jeg lyver ikke

(Foto: Gustav)
(Foto: Gustav)

Realityportalen.dk har i dag været i kontakt med Gustav, der understreger, at det, der står i bogen om Mitchel, er sandt.

– Jeg har ikke løjet i bogen, og jeg står ved, hvad jeg har skrevet. Jeg er ikke sur på Mitchel, og jeg har altid set ham som en rigtig god ven, siger Gustav til Realityportalen.dk.

Gustav har samtidig sendt dette billede til Realityportalen.dk, som er skrevet i den bog, som Gustav ville give til Mitchel i forbindelse med releaseparty på bogen ‘Mit sande jeg’.

LÆS OGSÅ: Gustav lancerer ny hjemmeside

Mange nedture

Gustavs ord er ikke det eneste, der har været med til at få Mitchel ned i kulkælderen henover de seneste måneder. ‘Singleliv’-homoen er nemlig samtidig gået fra sin kæreste Christopher og har været udsat for chikane af en ukendt person.

– Jeg begyndte at modtage modbydelige beskeder og breve samt ubehaglige opkald, som omhandlede, hvordan jeg skal straffes og bøde for mit valg af seksualitet. Det gjorde mig også ekstremt ked af det og bange, da personen, som jeg ikke ved, hvem er, vidste, hvor jeg boede og arbejder og mange af mine daglige rutiner, skriver han og fortæller også, hvordan chikanen har gjort ham bange for at være alene, og hvor øgelæggende det har været for hans hverdag.

blogindlægget fortæller Mitchel imidlertid ikke, om han har politianmeldt chikanen, eller om det stadig står på.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.