Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV2

‘Landmand’-Anders er stadig populær hos pigerne

'Landmand søger kærlighed'-deltageren er meget imponeret over et fanbrev, som han netop har modtaget.

Inden længe bliver den tidligere ‘Landmand søger kærlighed’-deltager Anders Poulsen far til en søn. Moderen til sønnen, Cecilie Kjædegaard, mødte Anders under optagelserne til programmet, og parret glæder sig meget til familieforøgelsen i midten af marts.

LÆS OGSÅ: Efter tragisk dødsfald: Julie og kæresten klippet ud af ‘De unge mødre’

Selvom Anders nu er afsat, ændrer det ikke på, at han stadig er populær blandt pigerne. Han har netop modtaget en besked på Facebook, som vagte særlig interesse.

– Jeg har fået et fanbrev, som er virkelig sjovt, og som varmede mit gamle hjerte, afslører Anders til Realityportalen.dk og forklarer, hvad der står i beskeden:

– Hej Anders. Vi er to piger, som er store fans af dig. Vi har set ‘Landmand søger kærlighed’ sæson 1, hvor du er med, og vi elsker det. Vi synes, at du er rigtig sjov. Vi havde en emne-uge i skolen, hvor vi lavede en restaurant baseret på dig og programmet. Vi har nogle billeder af den, som vi synes, at du skal se.

Anders har svaret de to fynske piger, som meget gerne vil mødes med ham i virkeligheden. Det har han dog endnu ikke taget stilling til.

Se de fine billeder, som Anders har modtaget øverst.

LÆS OGSÅ: Landmand-Fredes nye kæreste: Derfor faldt jeg for ham

LÆS OGSÅ: Landmand søgte kærlighed: Nu skal han have en søn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.