Nyeste artikler
Se alle

Sommerens store hit? Fie Laursen klar med ny musikvideo

Musikvideoen til bloggerens nye sang er nu på gaden.

Det var en glad Fie Laursen, der tidligere på måneden smed sin nye single, ‘Justin’, på gaden. Siden har sangen i den grad delt vandene, ligesom bloggeren selv gør, og enten hader eller elsker folk den.

Men Fie Laursen har i hvert fald ramt en målgruppe med sin sang. Det viser 1,2 millioner afspilninger på Spotify tydeligt, og nu er musikvideoen til sangen på gaden. Den har i skrivende stund i løbet af mindre end 24 timer haft 80.000 visninger.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen i stor sorg: Hvil i fred, min engel

Som Fie Laursen allerede tidligere har afsløret, så medvirker ‘Paradise Hotel’-deltageren Jonas Ptak i videoen, efter de i en periode forsøgte at få folk til at tro, at de var blevet kærester. Han spiller den fuckboy, som bloggeren igennem sangen synger om.

I videoen over artiklen kan du se musikvideoen til sangen ‘Justin’, der altså er Fie Laursens bud på sommerens store hit. Hvad mener du? Giv din mening til kende i afstemningen herunder:

Hvad synes du om Fie Laursens nye sang?

Se resultat
Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Fie Laursen og Mai Manniche lancerer smykkekollektion

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Her er sandheden om mig og ‘Paradise’-Jonas

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.