Tjelle taler – Paradise Hotel 2016

Tjelle Vejrup

Tjelle Vejrup

Komikeren Tjelle Vejrup svinger hver dag sin skarpe blyant og kommer med sine tanker om årets udgave af 'Paradise Hotel'. Det kan du læse her umiddelbart efter hvert afsnit.

Reality blogs

Følg en række af Danmarks største
TV-personligheder - behind the scenes!

Følg med her!

SMS

Du kan nu tilmelde dig Realityportalens SMS-service. På den måde er du altid opdateret på alt inden for den danske realityverden.

Tak for din tilmelding.

Se klip fra dplay.dkStine Kronborg: Derfor taler jeg engelsk til min søn

Læs Stine Kronborgs nyeste blogindlæg, hvor hun fortæller, hvordan det er at rejse med et barn, og hvorfor hun taler engelsk til sin søn.

20. marts 2017 kl.10:33 - Af: Stine Kronborg - Kendte, Paradise Hotel
Foto: Privat

Stine Kronborg og hendes lille søn er rejst til Malaysia, hvor Stine igen skal til at fokusere på stripperstangen. Nu fortæller hun om, hvordan det er at rejse med den lille Leo Columbus. 

At få pakket til Malaysia var mere udfordrende, end jeg havde regnet med, og det blev til noget i sidste øjeblik aftenen før afgang. Kom kun op på 25 kilo ud af de tilladte 40 kilo, som jeg måtte checke ind, men jeg regner med, at kufferterne bliver fyldt på vej hjem. Heldigt, jeg kørte fra Nakskov i god tid, for min skønne dreng startede rejsen ud med at lave en ordentlig bæ, som sprøjtede op ad ryggen, allerede før vi nåede lufthavnen. Jeg blev derfor nødt til at skifte hans tøj fuldstændig. Det var godt, for så vidste jeg, at jeg ikke skulle fumle med det i flyveren, da der godt kan gå en hel uge imellem, han har afføring.

Bare 12 uger gammel, og han har nu sit allerførste stempel i sit eget pas – meget stort øjeblik for mig. Vi fløj med Turkish Airlines, og trods jeg havde problemer med først at komme igennem til noget kundeservice for at bestille et babybassin til den lange flyvning, så må jeg sige, at der ikke manglede noget service fra det øjeblik, jeg checkede ind. Super oplevelse og meget nemmere at rejse som alenemor med baby, end jeg havde forestillet mig. Babybassinet kommer ikke automatisk, trods man klikker, at man rejser med barn under to år, så man skal ringe og lave en forespørgsel. Det var virkelig rart at kunne lægge ham fra mig, så håber, at jeg også når at få et på vej hjem.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg forlader Danmark

Leo Columbus var super sej og sov stort set hele flyveturen. Han begyndte dog at græde, da vi skulle lande i Kuala Lumpur på grund af trykket i ørene. Jeg vidste, at amning hjalp, men kæmpede lidt med at få ham til at spise. Der stod en chauffør med skilt for at hente mig i lufthavne, da vi ankom. Som I kan se på billedet øverst, bliver jeg kun omtalt som Sparx, og jeg elsker det. Sparx er mit scenenavn, som alle i Australien, Japan, Malaysia og USA kalder mig. Stine er kun mit navn i Danmark, og jeg bryder mig faktisk ikke særlig meget om det, men det er svært at ændre, når man er kendt fra tv.

Mange spørger på de sociale medier, hvorfor jeg taler engelsk til Leo Columbus. Min familie er US citizens og bortset fra mine brødre taler alle engelsk. Derudover er mine venner i Malaysia, Japan og Australien. Så selvfølgelig vil jeg gerne have, at min dreng bliver flersproget så hurtigt som muligt, så han kan begå sig.

LÆS OGSÅ: Lykkelig Stine Kronborg: Babserne fungerer perfekt

Vi har været her en uge nu, og det er super skønt at være væk fra mine rutiner uden at have dårlig samvittighed, fordi jeg er på ferie. Jeg har købt taletidskort med data, men internetforbindelsen er temmelig ringe 90 procent af tiden, så jeg forestiller mig bare, at jeg er på digital-ferie også. Har ikke tv eller Wifi, da det er en helt ny lejlighed, så det eneste, jeg kan, er at være tilstede i nuet og nyde min baby. Vi har været inde i polestudiet næsten hver dag, men det er ikke lige altid, jeg kan få ham til at sove, imens der er timer. Så min veninde og tidligere chef, Maple, har netop sat en pole op her i weekenden midt i stuen, så der er større mulighed for, at jeg får trænet bare lidt, imens jeg er her.

Alt er stadig nyt med sådan en baby i mit liv, og jeg lærer hver dag. Det meste af tiden er jeg toplykkelig og har seriøst aldrig elsket nogen højere end det lille individ. Men der er stadig ganske få øjeblikke, hvor det er mega frustrerende ikke at kunne de ting, man normalt har kunnet. Derfor ville jeg gerne væk fra mine egne forventninger til mig selv og se friskt på tingene igen. Jeg har i tre et halvt år vejet min mad og trænet imod et bestemt udseende, som jeg også formåede at holde hele vejen under min graviditet. Jeg ville sagtens kunne fortsætte, men siden jeg har født, er jeg blevet lidt forvirret omkring, om det virkelig er sådan jeg vil leve, når nu jeg ikke lige formåede at rykke videre mod Pro-status, inden jeg fødte?

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Min søn må gerne være med i ‘Paradise’

Andre går på slankekur i et par uger, men jeg har tvunget mig selv til ikke at veje min mad eller mig selv i to måneder og bare give slip og mærke efter. Sidste vejning var fredag den 3. marts, og jeg har stadig abstinenser og ved ikke, om jeg kan holde to måneder ud. Uanset hvad det drejer sig om, er det aldrig dårligt lige at give kroppen en pause. Jeg ved jo heldigvis præcis, hvad jeg skal gøre for at tabe mig igen, hvis der ryger lidt ekstra på sidebenene. Og det vil der nok, for jeg har lovet mig selv ikke at sige nej tak til lokale madoplevelser og dessertspecialiteter. Det skal dog lige siges, at jeg stadig spiser ret sundt det meste af tiden.

Se billeder fra Stine og sønnens rejse øverst i galleriet.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborgs søn til ‘Paradise’-premiere: Han skal ikke pakkes ind i vat

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Min søn giver mig grå hår

LÆS OGSÅ: Stine Kronborgs liv som enlig mor: Jeg har grædt mig selv i søvn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

kommentarer

Skriv et svar

Flere nyheder