Nyeste artikler
Se alle
Stine Kronborg med manden i sit liv (Foto: Michael Stub)

HOT NEWS: Stine Kronborg har født

Stine Kronborg er blevet mor til en smuk, mørk fyr på 3600 gram og 50 centimeter.

Efter mere end et døgn med veer blev Stine Kronborg i dag mor til sit første barn. En velskabt dreng på præcis 3600 gram – med en smuk nougatfarvet hud, helt som Stine har drømt om.

Allerede natten til fredag begyndte Stine at blive plaget af smerter i sin lejlighed hjemme i Nakskov, og i løbet af natten og dagen efter var hun i kontakt med fødegangen flere gange.  

Dagen blev dog brugt på praktiske forberedelser, da den 37-årige bodybuilder stadigvæk troede på, at smerterne nok blot var udslag af andre omstændigheder, som en løsnet slimprop, og at hendes søn lagde sig tilrette i bækkenet. Også selvom smerterne kom i regelmæssige intervaller, som blev kortere og kortere.

– Altså, jeg var nok lidt ”in denial”, tror jeg. Jeg havde i hvert fald pænt ondt og har ikke sovet – men jeg prøvede alligevel med varmt bad og det hele for at se, om det kunne hjælpe på smerterne, siger Stine og griner fra barselssengen i Nykøbing Falster, hvor hun nu ligger og kigger forelsket på sin velskabte dreng med tykt, sort hår.

LÆS OGSÅ: Gravide Stine Kronborg: Jeg er ikke klar til at blive mor

Stine klippede selv navlestrengen

Tidligt lørdag morgen, efter en sidste samtale med fødselsgangen, kørte hun med veninden Anja til Nykøbing Falster Sygehus, og fandt ud af, at hun havde åbnet sig så meget, at hun allerede var i aktiv fødsel. Den lille dreng, hvis far er hemmelig, men øjensynligt noget mørkere i huden end Stine selv, gav sig dog god tid herefter, og Stine måtte af flere omgange søge lindring i det varme vand i fødekarret, mens veerne tog til.

Da han endelig kom til verden, var det efter vestimulerende drop, og der måtte en sugekop til, før Stine Kronborg endelig kunne få sin lille søn i armene. Han blev modtaget med et højt ”Hej skatter!”, og den nybagte mor klippede selv navlestrengen.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Se gravide Stine Kronborg strippe

– Hold kæft, hvor var det hårdt. Men de skulle åbenbart bare lige nå at true mig med kejsersnit. Hell f… no! Og det er jo lige meget nu. Det var det hele værd, lyder det fra en lykkelig, udmattet Stine.

Hvad hendes søn skal hedde er endnu ikke besluttet, men Stine har allerede før fødslen haft idéer til et navn, som vil få en helt speciel betydning for ham. Lige nu er fokus kun på, at hun skal lære den vigtigste person i sit liv at kende. Først på sygehuset og senere hjemme i Nakskov, hvor Stine bor i lejligheden, hun har arvet efter sin far, som gik bort for et år siden.

LÆS OGSÅ: Gravide Stine Kronborg: Jeg er vild med min krop

Læs mere om fødslen, og se alle de skønne billeder i ugens nummer af HER&NU.

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.