Nyeste artikler
Se alle
Foto: Privat

Stine Kronborg: Min hverdag er absurd rutinepræget

Mange har fået en idé om, at Stine Kronborg ofte tager sin søn med til vilde arrangementer, men virkeligheden er en helt anden.

Rød løber, fine middage, fart over feltet – og så med en næsten nyfødt baby! Jeg havde ingen idé om, at det ville skabe så meget drama, at jeg tager min søn med til de ting. Jeg har aldrig levet mit liv efter bogen, og jeg forsøger heller ikke at leve på den perfekte måde, fordi jeg skal gøre andre glade. Jeg gør, hvad der er bedst for mig – og nu også for baby.

Rigtig mange har fået den idé, at mit liv er super glamourøst, og at min søn er med mig ude konstant. Virkeligheden er en helt anden, for min hverdag er faktisk mega anti-social, sindssygt triviel og helt absurd rutinepræget. I dette indlæg vil jeg give jer et indblik i, hvordan en normal dag i Nakskov ser ud for Leo Columbus og mig.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg afslører: Det skal min søn hedde

Kl. 8-10: Morgenhygge

Vi vågner gerne i dette tidsrum, og det foregår som regel i et langsomt tempo i sengen. Leo Columbus sover ved siden af mig i den store seng. Jeg ammer lidt dér, hvis vi vågner samtidigt. Hvis han stadig sover, lister jeg ud og tænder op i brændeovnen og får lavet morgenmad og kaffe. Herefter går jeg tilbage i sengen og sidder med computeren til lillemanden vågner. Hvis vi er vågnet samtidig, ”hjælper” han mig med at lave kaffe og morgenmad – så laver jeg det hele med min ene arm, mens jeg beskriver for ham, hvad jeg gør.

(Foto: Privat)

Når morgenmaden er klaret, sidder vi sammen i stuen og spiser, mens vi ser Ramasjang. Han ligger ofte og hygge-sover på mig, og så kan jeg arbejde lidt videre på computeren.

Kl. 10-12: Badesjov, pusletid og babymassage

Så er det badetid. Baby hygger på gulvet med underholdning, mens jeg er i bad. Han begynder som regel at brokke sig, når jeg har vasket mig færdigt, og det passer perfekt med, at han så kan komme med i bad. Her danser og hygger vi – Leo Columbus ELSKER det. Efterfølgende svøber jeg os begge to ind i håndklæder, og så er det pusletid. På puslepladsen har jeg ting, der kan aktivere ham: Eksempelvis ting med musik, jeg synger med på. Vi tager os altid god tid. Han får sine D-vitaminer og lidt babymassage med babyolie. Massagen går ud på, at jeg helt forsigtigt strækker hans små muskler på en super hyggelig babymåde. Herefter får han ble og tøj på, og så ammer jeg ham, til han falder i søvn.  Når han sover, får jeg lagt ham ned i hans tremmeseng i soveværelset, og så er det tid til, at jeg kan få tøj på.

WOW: Se Stine Kronborgs vilde krop efter fødslen

Kl. 12-15: Husmorpligter og leg

Tid til måltid nummer to for mig. Mens Leo Columbus sover, kæmper jeg med at få klaret så mange ting som muligt, men husmorlisten synes ofte uendelig: Rydde op, vaske op, lave mere mad klar, bage kage, skifte sengetøj, hente brænde til ovnen, telefonopkald, regnskaber, skrive i babybogen, skrive blog, besvare mails osv. Når baby så vågner, ammer jeg ham igen. Denne gang er han som regel vågen i et godt stykke tid, så der ”træner” jeg ham. Det betyder bl.a. at jeg gennem leg på gulvet forsøger at lære ham at få styr på sin motorik, styrke nakken og sanserne. Under legen tager jeg en kop kaffe og en hjemmebagt proteinkage, som fungerer som mit tredje måltid. Når det ser ud som om, at Leo Columbus hygger sig, lister jeg væk fra ham og laver andre ting. Der gør jeg, så han kan blive bedre til, at jeg ikke altid er klistret op ad ham (også selvom jeg virkelig elsker at være det)

LÆS OGSÅ: Stine Kronborgs liv som enlig mor: Jeg har grædt mig selv i søvn

Kl. 15-20: En sovende baby betyder tid til træning

(Foto: Privat)

Tid til måltid fire og amning. Herefter er det på med flyverdragten og ud i barnevognen. Så skal vi på tur. Han falder i søvn, og jeg lytter til bodybuilding-podcasts, så jeg kan blive endnu klogere. Det er også i dette tidsrum, jeg træner, handler ind eller begge dele, da han som regel sover som en sten. Nogle dage vågner han op, og så tager jeg en pause og hygger med ham. Han har nemlig intet imod at være med i træningscenteret. Efter træning tager jeg en shake, som er måltid nummer fem. Når vi kommer hjem, sover baby som regel videre, mens jeg laver mere mad og spiser mit måltid nummer seks – og sover han rigtig længe, fortsætter jeg med at krydse af på min lange husmorgøremålsliste. Vågner han op midt i et gøremål, ”hjælper” han mig færdig, mens han enten sidder i sin skråstol eller i sin bæresele.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Jeg er forelsket

Kl. 20-22: Godnatsang og sovetid

Så er det tid til amning, hygge i sofaen, sang eller leg på gulvet. Når jeg kan se, at han bliver træt, gør vi os klar til natten. Tør ble og pyjamas på. Jeg spiser mit sidste måltid, og så er det sengetid. Jeg ammer ham, synger godnatsang eller læser godnathistorie for ham til han sover. Jeg ammer ca. hver tredje time igennem natten.

Dagen efter starter det hele forfra.

Balance mellem kendisræs og hverdag

Jeg holder fast i at prioritere min træning og min mad. Et sundt og aktivt liv er vigtigt – og det er vigtigt at give det videre, synes jeg.

Det er også rigtig vigtigt for mig, at Leo Columbus lærer balancen mellem kendisræset og hverdagen. Det betyder, at jeg et par gange om måneden laver anderledes aktiviteter som eksempelvis at være på jobs, tage på vennebesøg eller til gode middage. Det kan også være, at vi tager til rød løber-arrangementer eller laver noget andet sjovt. Her er vi på eventyr, og det er oftest her, jeg tager de farverige billeder, jeg deler.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Min søn giver mig grå hår

Verdens sejeste baby

Jeg holder fast i mig selv og stopper ikke med at leve. Jeg vil ikke pakke min baby ind i vat, for han skal gerne opdrages til at være nem, tillidsfuld, nysgerrig og åbenhjertet. Folk siger tit, at de gerne vil hjælpe mig, og at de godt kan aflaste mig med baby, men jeg ser overhovedet ikke Leo Columbus som en belastning. Han er min livspartner.

Jeg elsker at have ham med, og han ser ud til at hygge sig til alt, hvad jeg har haft ham med til. Hvis han er træt, så sover han jo bare, og så er det ligemeget om det er på mit skød i Cirkusbygningen med høreværn på eller backstage i Imperial til Realityawards, mens jeg er på scenen.

Det er sådan her, jeg får tingene til at fungere som enlig mor. Det er måske ikke sådan, folk mener, jeg burde gøre, men det virker for mig – og for os. Jeg ved, at jeg får den sejeste baby. Eller vent! Jeg HAR jo den sejeste baby, og for pokker hvor er han skøn!

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Sådan gik min fødsel

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Paradise Hotel
UH! 'Paradise'-Anne og Arnold indgår hemmelig aftale
Ex on the beach
Frederik taler ud om brud med Fie: Derfor slog jeg op
Realityportalen
Ex on the beach
CHOK! Fie og Frederik er gået fra hinanden
Vild med dans
Kessler og Maze i 'Vild med dans': Det var et væddemål
Familien fra Bryggen
Lebbe-Lone giver Linse en lummer gave: Jeg får det lidt stramt med det
Paradise Hotel
Populær 'Paradise'-babe vender tilbage til skærmen
Paradise Hotel
'Paradise'-Teitur forklarer: Derfor ville vi have Cecilie ud af hotellet
Paradise Hotel
Cecilie ude af 'Paradise': Jeg skulle have kæmpet mere
5. gear - Maddysten - Vild med dans
'Maddysten'-Daks vilde Michelin-eventyr: Frygtede mors dom
De unge mødre - De unge mødre på slottet
Glæd jer! Stor nyhed fra 'De unge mødre'
Influencers - Melodi grand prix
Anne Gadegaards datter bliver tv-stjerne
Ex on the beach
Her er årets påskehunk 2019
Teen Mom
Trusler fra manden: Derfor filmer ung mor ikke længere
Paradise Hotel
Endnu en drøm slukkes på 'Paradise': Farvel til Cecilie eller Mike
Bikini Island - Paradise Hotel
'Paradise'-Amalie og 'Bikini Island'-Nicklas er blevet gift: Sådan forløb dagen
Kendte
35 års aldersforskel gør ikke Riskær noget: Vi har det dejligt
Paradise Hotel
Vred 'Paradise'-Cecilie erkender: Jeg forstår Helenas valg
Ex on the beach
'EOTB'-Jeppe om at vise sine følelser på tv: Det var slet ikke planen
Robinson Ekspeditionen
Dansk realitybabe i stor triumf: Jeg fældede en tåre
De unge mødre
Ung mor åbner op om hård skæbne: En dyb, ulidelig smerte
Boligkøb i blinde
'Boligkøb i blinde'-par får ubehagelig overraskelse
Ex on the beach
WOW: Trekant i 'Ex on the Beach'?
Ex on the beach
Her er forårets bedste reality-program 2019
Paradise Hotel
WOW! 'Paradise'-pars forhold tager uventet drejning
Den store bagedyst
Dansk reality-babe skal skilles efter to år
Bikini Island - Paradise Hotel
HOT NEWS: Reality-par er blevet gift
Ex on the beach
Fandt sammen efter hård fortid: Nu planlægger 'EOTB'-stjerner at flytte sammen
Ex on the beach
Ny 'Ex on the Beach'-babe: Jeg er meget grænsesøgende
Divaer i Junglen
Philip efter 'Divaer i junglen': Jeg gør det ikke igen
De unge mødre
CHOK: Trækker Princess Natascha sig fra 'De unge mødre'?
Divaer i Junglen
WOW: Vild 'Divaer i junglen'-fest stikker HELT AF!
Ex on the beach
WTF: 'Ex on the Beach'-fyr siger nej til firkant
'Maddysten'-familie var tæt på at aflyse deltagelse: DR fløj Victor hjem
Mig og min mor - Paradise Hotel
Sådan går det Pernille Nygaards kunstgalleri
Besat af Bad Boys - Divaer i Junglen
'Divaer i junglen'-Mariyah afslører: Boris er god med tungen
Årgang 0 - Beauty Bosserne - Besat af Bad Boys
AFSTEMNING: Hvilket reality-program er forårets bedste?
Love Island
'Love Island'-Josefine med i nyt datingprogram
Morten: Jeg havde ikke regnet med at blive smidt ud af 'Ex on the Beach'
Jersey Shore
Gravid realitybabe afslører sønnens navn
Forsidefruer
Gunnvør erkender: Blev lidt misundelig over Jackies graviditet
Ex on the beach
Gammel kending er tilbage i 'Ex on the Beach'