Nyeste artikler
Se alle
Foto: Privat

Stine Kronborg: Min søn giver mig grå hår

Selvom hun ikke bryder sig om at indrømme det, så banker alderen på hos Stine Kronborg.

Stine Kronborg har oplevet bagsiden af medaljen ved at være blevet mor, det gik op for hende, da hun i denne uge tog til frisøren.

– “Du har fået grå hår” sagde han, og som om det ikke var slemt nok, kunne jeg også tydeligt se, at rynkerne var kommet med hastige skridt til mit fjæs. I mandags var jeg en tiltrængt tur forbi L’oreal for at få ordnet mit hår, og det gik op for mig, at jeg stort set ikke har haft tid til at studere mig selv i spejlet de sidste mange uger. Wow, hvor kom rynkerne lige fra?

– Hmm, måske fordi jeg ikke har fået sovet en dyb søvn i 6 uger og ofte bliver vækket med et sultent grynt hver tredje time? Velkommen til mor-livet! Ja ja, det er det hele værd og bla bla, som man skal sige som mor, men gad vide om jeg kan gøre noget ved det selv såsom at drikke mere vand, om jeg virkelig skal til at kigge på botox eller bare leve med det?

LÆS OGSÅ: Blev mor for kort tid siden: Nu ændrer Stine Kronborg livsstil

Den nybagte mor synes dog ikke, at grå hår er nær så slemt som rynker, da det ikke ses på samme måde, og de er noget billigere at fikse. Men hun har til gengæld et problem med betydningen af dem.

– De første tegn på, at nu er jeg ikke så ung længere – FUCK! Kan simpelthen ikke få mig selv til at sige, at jeg er ved at være gammel for det føler jeg mig ikke som. Og synes, at dem som siger, at de er gamle, bliver pludselig også meget gamle at se på. Se for eksempel Lisbet Dahl, hun fylder 71, men hun føler sig ikke gammel, og jeg synes heller ikke hun SER gammel ud. Lisbet springer rundt som en, der var 30 år yngre, end hun er. Tankens kraft tror jeg! Jeg arbejdede for Lisbet som danser i Cirkus Revyen 2002, og hun er sgu en af mine store forbilleder hér i livet. Jeg håber, at jeg er lige så sej som hende, når jeg rammer den alder.

– Heldigvis er JEG også et forbillede for en hel del, og mange elsker at følge mit tossede liv og min ærlighed – og jeg er heller ikke bleg for at dele ud. For fanden jeg havde en fotograf med til min fødsel. Og woohoo det har sgu givet mig en nominering for “Årets Bedste Sociale Medie Bruger” til Reality Award. Yay, og nej jeg vidste intet om det, selvom jeg er vært, så jeg blev super glad. Mit liv på de sociale medier er nok også lidt at et reality-show: “What You see is what You get”. Jeg er ikke altid “perfekt”, flink eller overskudsagtig, og jeg siger tingene, som det passer mig, hvilket ofte kommer bag på mine følgere.

WOW: Se Stine Kronborgs vilde krop efter fødslen

“Mor-politiet” holder øje med mig

Og netop følgerne og deres reaktioner på Stine Kronborgs opdateringer er muligvis en anden grund til, at de grå hår begynder at pible frem – det er nemlig kommet bag på hende, hvor mange der har en holdning til hende som mor.

– Når jeg er en offentlig person, skal jeg åbenbart finde mig i alt, hvad de spørger om eller skriver til mig, og der er vi ikke enige. På MINE profiler bestemmer JEG, og jeg går meget op i, at man godt må tænke sig om inden man spørger, om man kan finde svaret selv eller om det i det hele taget kommer dem ved (private ting). Nogle gange er det også måden, der bliver spurgt på, der kan være afgørende for, hvilket svar der kommer retur, husk det.

– Jeg prøver ikke at male et billede af mit liv, som jeg ikke kan leve op til, eller som ikke passer. Jeg har dog holdt en smule tilbage her på det sidste, for “mor-politiet” holder virkelig øje med mig, og det kan godt være super drænende. Jeg bliver bombarderet med et eller andet, hver gang jeg ligger et billede op. For eksempel havde jeg baby i vikle og havde hans hoved fremme FOR BILLEDETS SKYLD, så folk kunne se ham. Jeg tror, at jeg fik 300 henvendelser om, at hans hoved skulle være inde. Heldigvis havde jeg optaget en lille video, hvor jeg havde hans hoved inde, men slap lige af og nyd, at jeg i det hele taget viser ham til jer.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Jeg er forelsket

– Ud over det med slyngen, så har “mor-politiet” travlt med, at jeg allerede træner, er ved at få en tatovering, at nogen har haft set et billede, hvor jeg har alkohol foran mig. JESUS KRISTUS! Angående træning mente de, at man skal vente 3 måneder eller til efter sit 8 ugers check. Hvorfor? Vi er alle forskellige, og folk skal huske på, at den form, jeg var i under graviditeten, ikke gik i stykker under fødslen, og jeg ER uddannet coach og ved godt, hvad jeg laver med min egen krop. Tattovering er ens eget valg. Farvemolekylerne er for store til at gå i brystmælken. Problemerne kan opstå med renlighed, så stedet skal være godt og efterbehandlingen optimal så der ikke kommer bakterier i systemet.

– Alkohol frarådes, og ja, det er jo fordi, mange ikke kan styre det, og det kan jeg godt forstå. Når baby skriger, har man bare lyst til en drink hahaha. Jeg mener bestemt godt, at jeg kan styre det og gider ikke lægge skjul på, at jeg faktisk nyder en hvidtøl næsten hver dag. Jeg tror, at vi ALLE er blevet ammet af en mor, der drak hvidtøl – det fremmer mælkeproduktionen helt vildt.

– Jeg er stadig ikke skide god til at håndtere “mor-politiet”, men jeg må indse, at sådan er det vist bare, uanset om man er kendt eller ej. Når det kommer til børn og specielt andre folks børn, så er “de” bare klogere. Men jeg tror grunden til, at jeg reagerer irriteret på beskeder og siger fra er, at jeg er ikke selv typen, der blander mig i andre folks liv eller valg. Jeg blander mig kun, hvis jeg direkte bliver spurgt til råds. Hvis jeg er i tvivl om noget, skal jeg nok sætte et spørgsmålstegn bag. Ja, måske er det slet ikke på grund ag baby, at jeg har fået grå hår og rynker…

Se alle de skønne billeder af Stine Kronborg og sønnen i galleriet øverst i artiklen.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Ex on the beach
Frederik taler ud om brud med Fie: Derfor slog jeg op
Ex on the beach
CHOK! Fie og Frederik er gået fra hinanden
Realityportalen
Vild med dans
Kessler og Maze i 'Vild med dans': Det var et væddemål
Familien fra Bryggen
Lebbe-Lone giver Linse en lummer gave: Jeg får det lidt stramt med det
Paradise Hotel
Populær 'Paradise'-babe vender tilbage til skærmen
Paradise Hotel
'Paradise'-Teitur forklarer: Derfor ville vi have Cecilie ud af hotellet
Paradise Hotel
Cecilie ude af 'Paradise': Jeg skulle have kæmpet mere
5. gear - Maddysten - Vild med dans
'Maddysten'-Daks vilde Michelin-eventyr: Frygtede mors dom
De unge mødre - De unge mødre på slottet
Glæd jer! Stor nyhed fra 'De unge mødre'
Influencers - Melodi grand prix
Anne Gadegaards datter bliver tv-stjerne
Ex on the beach
Her er årets påskehunk 2019
Teen Mom
Trusler fra manden: Derfor filmer ung mor ikke længere
Paradise Hotel
Endnu en drøm slukkes på 'Paradise': Farvel til Cecilie eller Mike
Bikini Island - Paradise Hotel
'Paradise'-Amalie og 'Bikini Island'-Nicklas er blevet gift: Sådan forløb dagen
Kendte
35 års aldersforskel gør ikke Riskær noget: Vi har det dejligt
Paradise Hotel
Vred 'Paradise'-Cecilie erkender: Jeg forstår Helenas valg
Ex on the beach
'EOTB'-Jeppe om at vise sine følelser på tv: Det var slet ikke planen
Robinson Ekspeditionen
Dansk realitybabe i stor triumf: Jeg fældede en tåre
De unge mødre
Ung mor åbner op om hård skæbne: En dyb, ulidelig smerte
Boligkøb i blinde
'Boligkøb i blinde'-par får ubehagelig overraskelse
Ex on the beach
WOW: Trekant i 'Ex on the Beach'?
Ex on the beach
Her er forårets bedste reality-program 2019
Paradise Hotel
WOW! 'Paradise'-pars forhold tager uventet drejning
Den store bagedyst
Dansk reality-babe skal skilles efter to år
Bikini Island - Paradise Hotel
HOT NEWS: Reality-par er blevet gift
Ex on the beach
Fandt sammen efter hård fortid: Nu planlægger 'EOTB'-stjerner at flytte sammen
Ex on the beach
Ny 'Ex on the Beach'-babe: Jeg er meget grænsesøgende
Divaer i Junglen
Philip efter 'Divaer i junglen': Jeg gør det ikke igen
De unge mødre
CHOK: Trækker Princess Natascha sig fra 'De unge mødre'?
Divaer i Junglen
WOW: Vild 'Divaer i junglen'-fest stikker HELT AF!
Ex on the beach
WTF: 'Ex on the Beach'-fyr siger nej til firkant
'Maddysten'-familie var tæt på at aflyse deltagelse: DR fløj Victor hjem
Mig og min mor - Paradise Hotel
Sådan går det Pernille Nygaards kunstgalleri
Besat af Bad Boys - Divaer i Junglen
'Divaer i junglen'-Mariyah afslører: Boris er god med tungen
Årgang 0 - Beauty Bosserne - Besat af Bad Boys
AFSTEMNING: Hvilket reality-program er forårets bedste?
Love Island
'Love Island'-Josefine med i nyt datingprogram
Morten: Jeg havde ikke regnet med at blive smidt ud af 'Ex on the Beach'
Jersey Shore
Gravid realitybabe afslører sønnens navn
Forsidefruer
Gunnvør erkender: Blev lidt misundelig over Jackies graviditet
Ex on the beach
Gammel kending er tilbage i 'Ex on the Beach'
Maddysten
Tv-kokken fra 'Maddysten': Scoret med morgenmad