Nyeste artikler
Se alle
Kailyn Lowry, Jenelle Evans, Leah Messer og Chelsea Houska startede alle med en deltagelse i '16 and Pregnant' og udgør nu 'Teen Mom 2' (Foto: MTV)

‘Teen Mom’-far snuppet med narko i blodet

En positiv narkotest får nu konsekvenser til forholdet til datteren.

Adam Lind er ikke et af Guds bedste børn, og gentagne gange har ‘Teen Mom 2’-seerne set, hvordan han svigtede ekskæresten Chelsea Houska og deres fælles datter, Aubree. Den unge far har dog flere gange svinet MTV og påstået, at de klipper programmet, så han fremstår som en idiot. Men den seneste sag får han svært ved at give kanalen skylden for.

The Ashley kan nemlig afsløre, at Adam Lind tidligere på måneden testede positiv for metamfetamin og amfetamin, efter han var blevet beordret til at tage en test i forbindelse med hans retssag mod ekskæresten Taylor Halbur, som han har datteren Paislee med.

Mediet fortæller, at flere kilder har fortalt dem i flere måneder, at både Chelsea Houska, Taylor Halbur og folk fra ‘Teen Mom 2’-produktionen har haft Adam Lind mistænkt for at tage stoffer igen. Og den mistanke har altså vist sig at holde stik.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne takker nej til millionløn: Jeg gider ikke det lort mere!

LÆS OGSÅ: AFSLØRET: Så vild er ‘Teen Mom’-stjernernes løn

Koster forhold til datteren

Faktisk testede Adam Lind positiv to gange. Efter første test hævdede han dog, at det var en fejl, men da retten testede prøven igen, var resultatet det samme. Og det får nu konsekvenser for ham.

Ifølge mediet betyder dommen nemlig, at han ikke længere må have samvær med Paislee uden overvågning. Sådan har det været med datteren Aubree i flere år, og den seneste narkotest får ikke konsekvenser for det.

Adam Lind har flere gange slået fast, at han er helt færdig med ‘Teen Mom 2’, og kilder afslører over for The Ashley, at han slet ikke har filmet til den kommende sæson. Så meget tyder på, at han ikke har tænkt sig at ændre den beslutning.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-far i problemer: Lod datteren se dømt sexforbryder

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-far dropper datteren for styrketræning

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.