Nyeste artikler
Se alle
Farrah, der her ses med datteren Sophia, er igen ledig på markedet. (Foto: All Over)

‘Teen Mom’-Farrah tvinger filmholdet til at leje toiletter

Farrah Abraham vil ikke lade filmholdet låne et af de fire toiletter i huset, når der bliver optaget.

Farrah Abraham tjener gode penge på sin deltagelse i MTV-programmet ‘Teen Mom’ og sine to pornofilm. De penge bliver blandt andet brugt på et stort hus med hele fire toiletter i Austin, Texas, men det får filmholdet ikke lov til at nyde godt af.

Ifølge det amerikanske medie The Ashley får de nemlig ikke lov til at låne toilettet hos realitystjernen, og derfor er de tvunget til at leje transportable toiletter, når de optager ‘Teen Mom’ hos hende.

– Hun afviser blankt at lade holdet låne hendes badeværelser. Selv producerne, der har været sammen med hende, siden hun startede i ’16 and pregnant’ får ikke lov til at låne dem, afslører kilden over for mediet.

LÆS OGSÅ: Ny bog afslører ALLE ‘Teen Mom’-hemmelighederne

Grænseoverskridende oplevelse

Filmholdet ved godt, at det kan være grænseoverskridende for deltagerne, når de pludselig lukker en gruppe mennesker ind i hjemmet. Derfor sørger de også altid for at være høflige og spørge pænt om lov.

– Vi vil ikke trænge os på, så derfor spørger vi naturligvis altid, inden vi låner toilettet, mens vi er på optagelse, fortsætter kilden.

LÆS OGSÅ: Efter grove beskyldninger: ‘Teen Mom’-deltager risikerer fyring

De andre deltagere er mere gavmilde

Om Farrah, der uden tvivl er den mest kendte deltager i programmet, bare har fået nykker, vides ikke. Men i hvert fald er de andre unge mødre langt mere åbne for at låne deres toiletter ud til filmholdet.

– De kommer altid og spørger, om de må låne badeværelset. Og jeg er bare sådan lidt: “Vi har kendt hinanden i otte år nu. Selvfølgelig må du låne det,” har deltageren Maci Bookout tidligere sagt med et grin i programmet.

Se flere billeder af den bikiniglade unge mor i galleriet over artiklen.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne kærester med ny kriminel

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.