Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

‘Teen Mom’-Farrahs kæreste: Hun er gravid

Rygterne har længe svirret, og nu bekræfter Simon Saran, at 'Teen Mom'-stjernen er gravid - måske i hvert fald.

Er de sammen, eller er de ikke sammen? Det er aldrig nemt at vide med Farrah Abraham og Simon Saran, men meget tyder på, at de to i øjeblikket danner par. Og måske bliver det snart som forældrepar.

I sidste måned kunne Farrah fejre, at hun fyldte 26. Det gjorde hun på ferie med Simon Saran, og flere af hendes følgere mente dengang, at de kunne spotte en lille babybule på hendes mave – blandt andet på billedet herunder. Dengang afviste de dog alt.

Coconut cheers! ? #jamaica

Et opslag delt af KING SIMON (@simon_23_saran) den

– Hun er ikke gravid. Jeg tror bare, hun har drukket for meget Dr. Pepper til morgenmad, og det fik hende til at se oppustet ud, fortalte Simon Saran dengang til Radar Online, mens Farrah senere på ferien angiveligt drak øl og andet alkohol senere på ferien.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-ansat overnattede hos Farrah: Det endte med fyring

Rygterne fortsætter

Siden er rygterne dog kun blevet stærkere – især efter Simon Saran tidligere på ugen delte endnu en video af Farrah, hvor det ganske rigtigt ligner, at hun er gravid.

Simon Saran afviser i kommentarerne, at der er tale om en graviditet, men følgerne er ikke i tvivl.

– Du kan benægte, alt du vil, men det der er helt sikkert en babybule, skriver en, mens en anden følger trop.

– Ja, ikke? Helt sikkert en babybule. Tillykke!

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Farrah tvinger filmholdet til at leje toiletter

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: ‘Teen Mom’-stjerne single igen

Og nu har piben også fået en anden lyd hos parret. Simon Saran bekræfter nemlig graviditeten over for Radar Online – måske i hvert fald.

– Ja, hun er 26 år gammel og gravid, fortæller han til mediet – uden han dog vil uddybe eller bekræfte, at han ikke sagde det for sjov.

Man kan aldrig vide med Simon Saran, der er kendt for at være lidt af en spøgefugl, og mediet åbner da også op for, at der kan være tale om en joke. Og indtil Farrah selv bekræfter det helt, må gætterierne nok fortsætter lidt endnu.

Men hvad tror du? Får Sophia snart en lillebror eller -søster?

LÆS OGSÅ: Farrah droppet i ny ‘Teen Mom OG’-trailer

Se videoen af det dramatiske ‘Teen Mom’-slagsmål

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.