Nyeste artikler
Se alle
Farrah Abraham og hendes mor, Debra. (Ilya S. Savenok/Getty Images)

‘Teen Mom’-stjerne dropper mors bryllup

Den unge mor er ikke en del af deltagerne, når hendes mor senere i år bliver gift.

Farrah Abraham har været igennem meget drama med forældrene, Debra og Michael, og tv-seerne har hver gang været med helt tæt på. Forældrene er skilt, men de er fortsat en stor del af ‘Teen Mom’-stjernens liv, og selv om bølgerne ofte går højt, så har de også vist, at de støtter hende, når det virkelig gælder.

Men når Debra senere i år bliver gift, så bliver det uden deltagelse fra datteren, som det ser ud nu. Det afslører Farrah til Star Magazine.

– Jeg har fortalt min mor, at som det ser ud lige nu, så kommer jeg ikke til brylluppet, slår Farrah Abraham fast.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne: Programmet har ødelagt vores liv

Årsagen er, at ‘Teen Mom’-stjernen og moderens nye mand ikke er de bedste venner – faktisk er deres forhold så dårligt, at Farrah altså slet ikke vil fejre Debras store dag.

– Jeg ønsker hende altid det bedste, men det gør mig ked af det, at en hun byder velkommen ind i sit liv og gerne vil skabe en familie med, ikke kan finde ud af at gøre det ordentligt, siger den unge mor og slår fast, at datteren heller ikke kommer med.

 

– Sophia kommer ikke med, hvis jeg ikke er med. Vi ønsker hende (moren, red.) alt det bedste, og jeg håber virkelig, at alt går godt.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle bandlyser mor fra brylluppet

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.