Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Thomas og Malene tabte ‘Paradise’-finalen: Vi kunne ikke have spillet bedre

'Paradise'-finalisterne ærgrer sig over tabet af finalen, men de føler ikke, de kunne have gjort noget anderledes.

Siden Thomas og Malene tjekkede ind på ‘Paradise Hotel’, har de stået sammen og stolet på hinanden, og det førte dem helt til finalen. Desværre var deres spil ikke nok til at vinde finalen, da flere af jurymedlemmerne mente, at parret havde klaret sig for nemt gennem programmet og stået i skyggen af de andres taktiske spil.

Thomas er ærgerlig over at ryge ud på falderebet, men han mener ikke, han og Malene burde have gjort noget anderledes.

– Det er selvfølgelig rigtig bittert at ryge ud. Vi kom igennem spillet uden at være bussemænd og smide nogen ud, hvilket var vores ambition fra starten af. Ligeledes var vi de eneste, som ikke var en del af startcastet, der kom ind uden at blive smidt ud hurtigt igen. Det bevidner om vores kunnen taktisk. Det fremkommer ikke så tydeligt i tv, men vi brugte enormt meget tid på den taktiske del af spillet, forklarer en skuffet Thomas og fortsætter:

– Hvis vi skulle have gjort noget anderledes, så skulle vi måske have forsøgt at få Anders ud fremfor Nanna. Idet Jasmin og Kenneth også stemte på Nanna, havde det dog ikke gjort en forskel, at Malene havde stemt på Anders. Men havde vi fået Anders ud der, havde vi måske været bedre stillet i en finale. Jeg overvejede også at vælge Nanna som partner, da jeg havde chancen, men i mine øjne var Malene mindst lige så værdig. Jeg ville heller ikke have stolet på Nanna, hvis nu vi havde havnet i en troskabstest, så derfor var Malene den rigtige partner for mig.

På trods af Thomas’ skuffelse mener han alligevel, at Anders og Simone er meget værdige til at vinde programmet. Han synes dog, at Anders er den mest værdige, da han har været i programmet fra start til slut.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Maja: Sådan føles det at blive smidt ud af Jonas

Malene: Vi havde ikke en chance

‘Paradise’-baben er ligesom sin partner ked af ikke at vinde programmet, men hun mener ikke, hun og Thomas på nogen måde havde en chance mod vinderparret.

– Det er virkelig øv at være så tæt på og så ikke vinde, men så tæt på følte jeg faktisk heller ikke, at vi var. Både Thomas og jeg vidste godt, at vi ikke havde en chance mod Simone og Anders, så vi var forberedt på at tabe, allerede inden vi tabte mod dem, forklarer Malene og uddyber:

– Næsten alle, der var røget ud op til finalen, havde sagt, at de håbede, Anders og Simone vandt. Desuden var jurymedlemmerne næsten kun folk fra startcastet, og selvom Thomas og jeg havde det rigtig godt med alle, så vil startcast-deltagerne altid have et særligt bånd, fordi de er startet inde sammen. Thomas og jeg var bestemt lige så værdige som Simone og Anders, vi havde dog forskellig spillestil. Vi var taktiske, men ikke på den aggressive måde som Anders, hvilket jeg tror, at mange af de andre anså som mere værdigt.

Se Thomas og Malenes reaktioner lige efter, de tabte finalen, i videoen nedenfor:

LÆS OGSÅ: Philip ude af ‘Paradise’: Jeg skulle have stået med Simone

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Maja blev fravalgt: Det er slet ikke fedt

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-babe afslører: Disse paradisoer har jeg knaldet med

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.