Nyeste artikler
Se alle
Foto: Peter Hauerbach

Tina Lund efter fødsel: Storebror er stolt

Tina Lund fødte i sidste uge nummer to barn, som hun har fået med hendes mand Allan Nielsen. Barnet er en pige, som skal hedde Lily, og hun har allerede fået en varm velkomst fra omverdenen.

Onsdag i sidste uge kunne Tina Lund og hendes fodboldmand, Allan Nielsen, byde deres andet fællesbarn velkommen til verden.

– D. 26/10-2016 kl. 17.25 kom vores lille datter til verden. Vægt: 3,385 kg og 49 cm lang. Vi har det alle godt og glæder os til at hilse på venner og familie, lød det fra den lykkelige, nybagte mor på hendes Instagram-profil dagen efter fødslen, der foregik i Dubai, hvor familien er bosat.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så mange børn skal vi have

Storebror er stolt

Det lille, nye familiemedlem skal hedde Lilly, og hun er allerede blevet taget godt imod af parrets ældste søn, Louis, på fire år.

– Louis kom på besøg to timer efter fødslen og var sammen med os i 20 minutter. Han var meget stolt og fik lov til at holde hende, fortæller Tina Lund til HER&NU. Heldigvis er ridepigens far, Flemming Lund, også bosat i Dubai, og han kan derfor stå for at passe Louis, indtil Tina vender hjem fra hospitalet.

LÆS OGSÅ: Tina Lund deler detaljer om datterens fødsel i Dubai

Selvom resten af parrets familie bor i Danmark, kan Tina glæde sig over, at hendes mor snart drager sydpå for at se sit nye barnebarn.

– Min mor kommer om en lille uge og bliver hos mig i 14 dage, stråler Tina, der glæder sig til at vise den lille frem.

Desværre må hun vente lidt med at vise Lilly frem til Allans piger, Ida, 19, Emma, 16, og Nana, 12, som eksfodboldspilleren har fra et tidligere ægteskab.

– Allans piger har næsten lige været på besøg i en hel uge, så de kommer først og ser hende til jul, forklarer Tina.

LÆS OGSÅ: Tina Lund har født

LÆS OGSÅ: Gravide Tina Lund må ikke føde i Danmark

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.