Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Tina Maria hylder afdød far: Det gør ubeskriveligt ondt

Der er stadig et stort tomrum i 'Paradise Hotel'-deltagerens hjerte.

For otte år siden blev ‘Paradise Hotel’-deltageren Tina Maria ramt af en stor sorg. Dengang døde hendes elskede far, og sorgen er stadig stort hos bloggeren, der i et indlæg hylder faren.

– Det er stadig svært for mig at forstå, at du virkelig ikke er her længere, og at du ikke kommer tilbage. Der er sket så mange ting på de otte år – ting du ikke har kunnet være en del af, og hvor gør det dog så ubeskrivelig ondt. Der er ikke noget, jeg mere ønsker end at have dig her hos mig, hos os, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Tina Maria afslører: Gik i fødsel under babyshower

Men selv hun dagligt må undvære faren i sit liv, så tror Tina Maria stadig på, at han holder godt øje med dem.

– Mit hjerte gik fuldstændig i stykker, og det tomrum i hjertet findes stadig hos mig – det vil altid være din plads. Kun din. Du var min allerbedste ven, mit forbillede, min far. Det er du stadig, og det vil du altid være – også selvom du ikke kan være her. Jeg tror dog stadig på, at du er med på sidelinjen et sted, og at vi en dag ses igen, fortsætter hun blogindlægget.

Her kan du læse hele indlægget, hvor Tina Maria også fortæller om den blanding af sorg og glæde, hun oplevede, da hun fandt ud af, at hun var gravid.

LÆS OGSÅ: Tina Maria: Sådan går livet som mor

LÆS OGSÅ: Tina Maria om datterens navn: Derfor valgte vi det

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.