Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Sygdom tvinger Amanda Sisse til svær beslutning

Det var ikke nemt, men 'De unge mødre'-deltageren var nødt til det.

Amandha Gabriella Glæsner – eller Amanda Sisse, som faste seere af ‘De unge mødre’ nok bedre kender hende som – har haft det skidt i den seneste periode, og derfor har hun været nødt til at træffe en svær beslutning.

For to og et halvt år siden købte hun en kat i fødselsdagsgave til sønnen William, men i starten af august var hun nødt til at skille sig af med den. Hun er nemlig igen blevet ramt af katteallergi. Det fortæller hun på sin blog.

– Jeg havde allergi overfor rigtig mange ting som barn – inklusiv flere dyr, men de fleste er jeg vokset fra med alderen. Det var jeg sådan set også med katteallergien, for jeg kunne sagtens være hos flere fra min familie og venner, som har katte, uden nogen reaktion, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Amanda Sisse valgte at skifte navn.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse dropper navneskift

LÆS OGSÅ: Ung mor: Lad mine bryster være

Immun over for medicin

William tog hurtigt katten til sig og betragtede den som sin lillesøster, og derfor forsøgte Amandha også alt, inden hun besluttede sig for at give katten videre.

– Jeg har godt lidt vidst det i et lille halvt års tid. Men fordi jeg ved, hvor meget hun betyder for William, så jeg har prøvet at døse det lidt ned med allergipiller, som også virkede en del tid. Men jeg blev til sidst immun overfor medicinen.

– Så den seneste 1-1½ måneds tid, inden hun kom afsted, vågnede jeg hver nat og kunne ikke få vejret. Jeg lød som en stor forkølelse – konstant. Og jeg havde det elendigt, når jeg var herhjemme, fortsætter den unge mor.

LÆS OGSÅ: Geggo om Nadia Shila: Mit mor-hjerte græder

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-forældrepar beskyldt for socialt bedrageri: Nu svarer de igen

“William var fuldstændig utrøstelig”

William tog den svære beslutning bedre, end ‘De unge mødre’-deltageren havde forestillet sig.

– Så jeg satte mig ned med William og forberedte ham på den lorte beslutning, som jeg var nødt til at tage. For hvis vi ikke gik af med hende, kunne jeg udvikle kronisk nedsat lungefunktion, og jeg havde det i forvejen så skidt, skriver den unge mor.

LÆS OGSÅ: CHOK: Natascha Linea stopper i ‘De unge mødre’ – igen

– Så selvom William var fuldstændig utrøstelig, så synes jeg faktisk også, at han var meget forstående – meget mere end jeg havde forventet. For han har også set, hvor syg jeg er blevet på så kort tid.

Problemerne stopper dog ikke helt her for Amandha. Nu har William nemlig besluttet sig for, at han vil have en slange i stedet for.

Her kan du læse hele den unge mors indlæg, hvor du blandt andet kan læse, hvad der skete med katten, og hvordan det gik, da de skulle aflevere den.

LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand

LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Jeg har fejlet rigtig meget med Kyle

LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i ‘Familien fra Bryggen’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.