Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV 2)

Ulykkerne vælter ind over Anne Mette Bechmann

Det kører altså ikke rigtigt for 'Millionær på bistand'-deltageren.

Livet for den tidligere millionøse Anne Mette Bechmann er stadig ikke sjovt. Hun kæmper fortsat for at komme på fode igen, men det er en kamp op ad bakke.

– Nu har jeg også fået et skattesmæk, så jeg kun får udbetalt 3.400 kroner om måneden. Hvordan skal jeg nu overleve? lyder det opgivende fra Anne Mette Bechmann.

LÆS OGSÅ: ‘På røven i Nakskov’-Irene: Jeg føler mig ikke på røven

Hun blev kendt i den anmelderroste TV2-serie ‘Det gode liv’ fra 2011. Dengang vakte udsendelserne stor opsigt, da Anne Mette og hendes nu afdøde mor fortalte deres utrolige historie i Portugal.

I foråret vendte Anne Mette tilbage i serien ‘Millionæren på bistand’, hvor hun havde forladt sit elskede Portugal i november måned. Pengene var sluppet op efter moderens død, og hun har siden efteråret opholdt sig i København.

– Jeg har det ikke så godt, fortæller 61-årige Anne Mette Bechmann, der hele tiden har haft en drøm om at kunne vende tilbage til Portugal. Lige nu ser det hele blot lidt kaotisk ud.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Gitte afslører detaljer om det kommende bryllup

LÆS OGSÅ: Ny landmand måtte slette sin Facebook-profil

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par afslører detaljer om babyen

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.