Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen/Discovery Networks Danmark)

Ung mor flytter sammen med sin søster

Den nybagte mor til to har taget en stor beslutning, som påvirker hele familien.

I oktober måned kom Elliot til verden, og Martinna Petersen fra ‘De unge mødre’ kunne endelig kalde sig mor til to. Men midt i babyboblen har hun taget nogle store beslutninger og afgørende valg for hele familiens fremtid.

– Vi har købt grund, og vi skal derfor til at bygge hus! Og ikke kun Mikkel og jeg. Nej, vi har købt en grund med min storesøster, Melanie, og hendes mand. Vi flytter altså sammen igen, og det er bare så fedt, skriver Martinna på sin blog og fortsætter:

– Vi har fået tegnet et dobbelthus, hvor vi hver især har 125 m2. Vi deler entré og teknikrum, men ellers er der to “lejligheder” i hver sin side af huset – hvor vi hver især har tre små børneværelser, et større soveværelse, to badeværelser, stue og køkken alrum.

LÆS OGSÅ: Se Martinnas SMUKKE graviditetsbilleder

Har hele tiden vidst, at de ville flytte sammen igen

Da Martinna kom med i ‘De unge mødre’ boede hun sammen med Melanie, men for et år siden flyttede de to familier hver til sit, fordi der ikke var plads nok i det hus, de boede i. Men de har hele tiden vidst, at det kun var midlertidigt, at de skulle bo hver for sig.

– Når man bor så tæt og er så stor en del af hinandens liv, så er det hårdt pludselig at undvære hinanden. Melanie og jeg har de samme ønsker for vores børn, så vi glæder os til at få en hverdag sammen igen, fortæller Martinna til Realityportalen og uddyber:

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna i chok: Sønnen hentet af ambulance

– Jeg glæder mig mest til at være tæt på mine nevøer og søster igen. Min søster er gravid, så jeg skal snart være moster til en lille pige. Jeg glæder mig så meget til at være en stor del af hendes liv. Min søsters børn er jo også mit kæreste eje. Så det at bo sammen med dem igen bliver helt fantastisk.

Der var en del praktiske ting, der skulle gå op, før de to familier atter kunne slå pjalterne sammen. De skulle finde den helt rigtige byggegrund, men de ville ikke forlade den by, de bor i nu, fordi de også er tæt på Milans dagpleje, som Martinnas mor har sammen med Mikkel.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna afslører: Sådan mødte jeg Mikkel

Der er også plads til lillesøster

Huset står færdigt en gang til sommer, og Martinna kan næsten ikke få armene ned over igen at skulle bo sammen med Melanie. De to har også en lillesøster på 17, som stadig bor hjemme, men hun behøver ikke at føle sig udenfor.

Grunden er nemlig så stor, at der sagtens kan bygges til, hvis hun en dag vil være en del af familie-kollektivet.

– Lige nu er hun så ung, men jeg kunne sagtens se det for mig, når hende og hendes kæreste får børn. Vi er alle meget tætte, og mine søskende er mine bedste veninder, fortæller Martinna.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Folk kender mig slet ikke

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.