Nyeste artikler
Se alle
Martinna, mor til Milan og Elliot, har en stor dag foran sig, når hun holder dobbelt barnedåb for sin søn, Elliot. Han skal døbes sammen med sin kusine, og i Martinnas familie er dåbsdagen en stor og vigtig dag, hvor alt skal være perfekt.(Foto: Janus Nielsen)

‘De unge mødre’-Martinna afslører: Sådan mødte jeg Mikkel

Den unge mor fortæller hele historien om, hvordan hun mødte ægtemanden Mikkel.

Siden Martinna Petersen og manden Mikkel dukkede op i ‘De unge mødre’ for et år siden, har tv-seerne været imponerede over deres stærke forhold og forståelse for hinanden, og flere har spurgt den unge mor, hvordan de egentligt mødte hinanden. Det afslører hun nu på sin blog.

LÆS OGSÅ: Ung mor bekræfter: Sådan skal voldsdommen afsones

Her fortæller ‘De unge mødre’-deltageren, at hun efter et langt on/off-forhold med en fyr, der ikke var god for hende, lod hendes mor og søster lave en datingprofil for hende, selv om det ikke var noget, hun var meget for.

– Så jeg lod altså alle de der festlige damer sidde på min datingprofil og kigge på mænd og hold kæft, de havde en fest. Det var fredag aften, de oprettede profilen, og om lørdagen skrev jeg selv med et par fyre, men de sagde mig bare ikke en skid, skriver hun.

– Søndag havde jeg fået over 100 prik – eller hvad det hedder – fra forskellige mænd. Jeg kiggede dem alle igennem, og der var bare ikke én eneste, som sagde mig det mindste. Lige udover den her unge fyr, som faktisk havde et ret sødt smil og var ret charmende. Det var selvfølgelig Mikkel.

GALLERI: Så stor er ‘De unge mødre’-Melissas søn blevet

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Folk kender mig slet ikke

“Hvad fanden er det for en smartass?”

Mikkel og Martinna begyndte at skrive sammen, og hun var helt fanget af den unge fyr. De aftalte at mødes den efterfølgende tirsdag, og selv om det umiddelbare førstehåndsindtryk langt fra var godt, så ændrede det sig hurtigt.

– Da han først trådte ud af døren, tænkte jeg bare: “Hvad fanden er det for en smartass?”. Han kom ud i hans blå tanktop og korte shorts, og jeg kunne tydeligt se, hvordan han bare spændte i alle muskler i kroppen. Men han var så sød og vildt genert. Det var ret kært.

De kørte sammen ud i skoven, og de gode samtaler fortsatte i flere timer, inden de tog hjem til Mikkel. Kemien var tydelig, og selv om Martinna var forsigtig, endte de alligevel med at kysse.

– Men han endte altså med at kysse mig, og jeg blev mere og mere vild med ham. Jeg kunne slet ikke tage fra ham igen, og jeg spurgte derfor, om han ikke ville med mig hjem – ret spontant og ikke særlig gennemtænkt, men han var totalt frisk. Han pakkede bare sine ting og sprang med i bilen. Vi var slet ikke færdige med at lære hinanden at kende.

GALLERI: Sådan går det med ‘De unge mødre’-Christinas tvillinger

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna afslører babynavn

Gravid efter en måned

Martinna boede hjemme på daværende tidspunkt, men Mikkel blev hurtigt en del af familien, og siden den dag har de stort set været sammen hver dag. Og allerede efter en måneds lykke stod de med en positiv graviditetstest i hånden.

– Selvom vi begge var helt paf, var der aldrig nogen tvivl om, at vi skulle have det der barn sammen. Jeg havde heldigvis fundet en fyr, som trængte ligeså meget til kærlighed som mig selv og som ønskede familie, børn og hvad der ellers følger, i en tidlig alder, siger Martinna, der den dag i dag stadig er lige så lykkelig.

– Nu har vi kendt hinanden i tre år, fået den skønneste dreng på to år, været gift i halvandet år, fået lejlighed, bil, en lille sød hund, og vi venter os nu endnu et kærlighedsbarn til oktober. Vi har alt det, som vi begge altid har drømt om.

HER kan du læse hele Martinnas indlæg, hvor hun også fortæller om, at det hele ikke altid har været nemt.

SE BILLEDERNE: Så store er ‘De unge mødre’-Louises sønner blevet

LÆS OGSÅ: Gravid ung mor: Jeg frygter at tage meget på

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.