Nyeste artikler
Se alle
Martinna, mor til Milan og Elliot, har en stor dag foran sig, når hun holder dobbelt barnedåb for sin søn, Elliot. Han skal døbes sammen med sin kusine, og i Martinnas familie er dåbsdagen en stor og vigtig dag, hvor alt skal være perfekt.(Foto: Janus Nielsen)

‘De unge mødre’-Martinna: Folk kender mig slet ikke

Selv om folk tror, de kender Martinna og hendes familie, så forholder det sig ikke sådan. Men det vil hun nu ændre på.

I de seneste to sæsoner af ‘De unge mødre’ har tv-seerne haft mulighed for at lære Martinna Petersen, manden Mikkel og parrets søn Milan at kende. Men hvis folk tror, at de kender familien ud fra det, så kan de godt tro om igen.

– Det er meget begrænset, hvad seerne ser i ‘De unge mødre’. Selv om man måske føler, at man kender mig og min familie godt, så er det langt fra min følelse, at folk gør det, slår Martinna fast over for Realityportalen.dk.

– I programmet ser man en lillebitte brøkdel af vores hverdag, og man hører mine følelser og overvejelser om netop det emne, afsnittet omhandler. Men der er så meget, der ikke kommer med, og det skal jo også klippes sammen som godt og underholdende tv.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna afslører babynavn

Genåbner bloggen

Men det skal der ændres på nu. ‘De unge mødre’-deltageren har efter mange opfordringer fra læsere og seere nemlig valgt at genåbne den blog, som hun ellers ikke har skrevet på siden starten af 2015.

– Jeg har valgt at genåbne min blog, fordi jeg efterhånden har fået mange opfordringer fra folk, som ønsker at følge mit liv endnu tættere. Jeg har egentlig længe gerne ville blogge regelmæssigt, men det er først nu, at jeg virkelig har overskuddet til det, og nu når der snart kommer en baby, føler jeg, at der er mange spændende ting at skrive om.

Det er især Martinnas lidt specielle livsstil som veganer og måde at opdrage sine børn på, der har skabt hende mange fans blandt ‘De unge mødre’-seerne. Det er blandt andet meget af det, som bloggen skal handle om, og hendes seneste indlæg er et eksempel på en af de ting fra tv-programmet, som hun vil uddybe på bloggen.

– Min blog kommer til at omhandle hele mit liv. Jeg ønsker virkelig at komme godt omkring mange forskellige emner og give læserne et meget åbent indblik i alle mine overvejelser og tanker omkring mine livsværdier, siger hun og nævner moderskab, blid opdragelse, vegansk livsstil og sundhed som nogle af de mange emner.

Du kan følge med i livet hos Martinna, Mikkel, Milan og ufødte Elliot HER.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Malene har fundet kærligheden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.