Nyeste artikler
Se alle
Foto: Kanal 4

‘De unge mødre’-Martinna: Vi står uden bolig

Martinna og Mikkel blev forældre for anden gang i oktober, og få måneder efter traf de en stor beslutning.

Slutningen på 2016 blev hektisk for ‘De unge mødre’-deltageren Martinna Petersen og hendes mand, Mikkel. I oktober kom parrets andet barn til verden, da den unge mor fødte sønnen Elliot, og kort efter traf de to en stor beslutning.

Her fortalte Martinna, at de to havde besluttet sig for at købe en grund og bygge hus med søsteren Melanie og hendes mand. Men det projekt har ikke været helt uden problemer, afslører ‘De unge mødre’-deltageren nu i blogindlægget ‘Vi står lige nu uden bolig’.

LÆS OGSÅ: Se Martinnas SMUKKE graviditetsbilleder

– I slutningen af november måned tog vi (endnu) en stor beslutning. Nemlig at opsige vores lejlighed og flytte hjem til min mormor og morfar, mens vi bygger hus. Der er flere årsager til, at vi besluttede det – omstændighederne gjorde, at det pludselig blev en nødvendighed for os, skriver Martinna.

– Anyway, der gik ikke længe, før vi fandt en, som kunne overtage lejligheden, og vi var faktisk ude allerede i midten af december. Så nu bor vi altså hos mine bedsteforældre, og det har vi gjort i lidt over tre uger, fortsætter den unge mor og fortæller, at de kun bor få hundrede meter fra Martinnas forældre, hvor Mikkel arbejder.

Her kan du læse hele blogindlægget, hvor ‘De unge mødre’-deltageren blandt andet fortæller, hvordan det hele kom i stand, og hvordan hun har det med at bo hos sine bedsteforældre.

LÆS OGSÅ: Ung mor flytter sammen med sin søster

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Sådan gik min fødsel

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna afslører: Sådan mødte jeg Mikkel

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.