Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Kanal 4)

‘De unge mødre’-Sonny: Mit forhold til moren er elendigt

Den unge far har på ingen måde et godt forhold til kvinden, der bærer hans kommende barn.

‘De unge mødre’-deltageren Sonny Møller Ditlevsen fik sig et chok, da han tidligere i år fik beskeden, at han skal være far igen. Moren er han ikke kærester med, og det bliver han heller ikke. Og det hele var langt fra planlagt.

Den unge far er kommet i tvivl om, hvorvidt han er faren, og han har derfor forlangt en faderskabstest. Men hvis den viser, at han er far til barnet, så tyder det ikke på, at han får et godt samarbejde med moren.

– Mit forhold til moren er ret elendigt. Vi gad ikke hinanden mere, fordi der ikke rigtigt var noget i mellem os. Vi kørte lidt hurtigt død i det, fortæller Sonny ærligt til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sonny forlanger faderskabstest

Hun er umoden

Men selv om de to ikke har nogle følelser for hinanden og ikke skal være kærester, så havde Sonny alligevel håbet, at de kunne tale pænt sammen. Men en episode for nylig fik ham til at tvivle på det.

– Vi mødte hinanden i Amagercentret, hvor hendes veninde fik en goddag-krammer. Men hvor hun var for umoden til at kunne tage imod en krammer, siger Sonny, der blev skuffet over hendes opførsel.

– Jeg synes, det er lidt pinligt, nu hvor man skal til at stå med et barn, at man ikke kan sige pænt hej til hinanden. Det fik mig faktisk til at tænke ekstra over hele den her situation.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sonny afslører kønnet på sit kommende barn

Bliver ikke det samme som med Melia

Hvis faderskabstesten er positiv for Sonny, der i forvejen har datteren Melia med ‘De unge mødre’-deltageren Julie Boraso Heinesen, kan han se frem til at blive far igen til august. Men han tror ikke, at det bliver det samme som med hans første datter.

– Jeg kan ikke spå, om det bliver det samme forhold, som jeg har til Melia, men sådan som det er lige nu, tror jeg det faktisk ikke, siger Sonny, der kun har været med til kønsscanningen i forbindelse med denne graviditet.

– Jeg var kærester med Melias mor, og vi har haft noget on and off i lige godt tre år, så det er to vidt forskellige ting. Jeg har aldrig været kærester med det kommende barns mor.

LÆS OGSÅ: Sonny taler ud om uplanlagt graviditet

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sonny dropper vennerne for datteren

LÆS OGSÅ: Lykkelige Sonny: Nu er han mere end bare weekend-far

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.