Nyeste artikler
Se alle
Hannah Melissa Ginic og René Bæk blev i slutningen af maj dømt for grov vold mod Renés ekskæreste og grandkusine og tildelt henholdsvis fem og fire måneders fængsel. Parret havde siddet varetægtsfængslet siden den 18. marts, hvor de blev anholdt for overfaldet, der var så voldsomt, at ekskæresten fik ufrivillig afføring efter kvælertag. Få hele overblikket […]

Efter voldsdom: I dag er Hannah Melissa igen fri

'De unge mødre'-deltageren bliver i dag en fri kvinde.

Hannah Melissa Ginic og René Bæk blev i slutningen af maj dømt for grov vold mod Renés ekskæreste og grandkusine og tildelt henholdsvis fem og fire måneders fængsel. Parret havde siddet varetægtsfængslet siden den 18. marts, hvor de blev anholdt for overfaldet, der var så voldsomt, at ekskæresten fik ufrivillig afføring efter kvælertag.

Få hele overblikket over sagen her.

Den lange varetægtsfængsling betød for René, at han var en fri mand, mens Hannah Melissa skulle afsone 33 dage med fodlænke – hvilket dog var noget bedre end de to og en halv måned, hun først havde troet.

Den fodlænke får ‘De unge mødre’-deltageren af i dag, og den højgravide unge mor kan igen kalde sig en fri kvinde. Det fortalte hun i sidste uge lykkeligt på sin Facebook-profil.

– 36+6, 22 dage til termin og 4 dage til, at jeg er en fri dame igen, skriver hun og i kommentarfeltet slår hun fast, at hun nu har planer om at forblive fri.

LÆS OGÅ: Hannah Melissa og René dømt skyldige i vold

LÆS OGSÅ: Hannah Melissas offer taler ud: Dommen er til at brække sig over

Brækker sig over dommen

Da dommen faldt rasede flere på de sociale medier og slog fast, at de mente, at Hannah Melissa og René var sluppet alt for billigt med så kort tid bag tremmer. Parret fik også lov til at beholde deres børn, hvilket advokat Lars Buurgaard Sørensen allerede inden havde vurderet, at de ville få lov til.

Hellere ikke offeret, Jeanette Kristensen, var tilfreds med dommen, som hun mente var alt, alt for mild.

–  Det er til at brække sig over. Jeg kan overhovedet ikke forstå, at to mennesker, der har tæsket en pige, bare kan gå som om ingenting er sket. Jeg synes, det så langt ude, at jeg overhovedet ikke forstår det og tænker “fuck, det danske retssystem er langt ude”, har hun tidligere udtalt til Realityportalen.dk.

Men utilfredshed eller ej er faktum, at både Hannah Melissa Ginic og René Bæk i dag officielt er frie mennesker, der har afsonet deres straf.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa om voldsdom: Børnene har betalt en høj pris

LÆS OGSÅ: Derfor bliver Hannah Melissas børn bliver IKKE tvangsfjernet

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.