Nyeste artikler
Se alle
Når man er mærkelig, hvis man IKKE gider et gruppeknald

Det er mandag i finaleugen, og alle deltagerne vågner med et smil på læben. Der er naturligvis tale om et metaforisk smil, da Joaquin ikke er fysisk i stand til at smile. Heller ikke selv om han erklærer sig lykkelig, og endda starter sin dag med at synge ‘I en lille båd der gynger’.

Patrick er muligvis den bedst udhvilede, da han har fået lov til at sove alene i sengen. Det skyldes dog, at han ikke har nogen partner i finaleugen. Det har Olivia, men hun har ikke sovet hele natten, fordi hun har været for spændt. Så nu sidder hun helt radbrækket på trappen ud til poolen og ryger en smøg, imens Frederik har klædt sig ud som en englænder i Magaluf i 2002.

Familiefest-hyggeligt

Mathias synes, der er god stemning ved morgenbordet, selv om han godt kan mærke, at de er ”mindre mennesker” end de plejer. Ikke færre. De er bare mindre. Hvilket ikke stemmer helt overens med, at Paradise-deltagere oftest tager på i løbet af en sæson.

Men han synes, at de hygger sig og har det godt med hinanden, hvilket krydsklippes med, at ingen siger noget som helst og bare skovler morgenmad ind med tomme blikke. Så det er mere hyggeligt på den der måde, som en konfirmation er ”hyggelig” på.

Der kommer et brev, og som sædvanlig er der ingen der går amok. Jeg savner fandeme Philip fra sidste sæson. Han kunne råbe ”Brev!” som ingen anden. Brevet gør bare Michelle nervøs, for det er finaleuge, og det bliver super hektisk (nej det gør ej), og alt kan ske (nej det kan ej).

Brevet fortæller, at årets sidste parceremoni er om eftermiddagen, og Patrick erSkærmbillede 2016-05-09 kl. 21.13.59 lige ved at kløjes i sine egne biceps af bare spænding. For første gang i sæsonen kan han vitterligt ikke sige andet end ”Pwoooaaarhhh!”, imens Michelle sidder og spiser sine negle.

For Patrick og Frederik ved godt, at det bliver en af de to, der forlader hotellet som den næste. Og Michelle ved godt, at hun ikke har flere kjoler. Så man kan vist godt sige, at de alle har sit at slås med.

Svaret er fire, Frederik

Frederik bliver helt stum, for som han selv siger ”Jeg kan næsten godt lægge to og to sammen.” Og det er altså også kun ”næsten”.

Han vil gøre alt for at blive på hotellet, men han vil heller ikke bruge bisse-tricks, og derfor vil han ikke begynde at bagtale Patrick, bare for at få Olivia til at vælge ham. ”Der er jo heller ikke noget ondt at sige om Patrick,” tilføjer Joaquin, der åbenbart ikke har set Patricks tynde ben.

Så derfor hiver Frederik fat i Olivia og nøjes bare med at sige, at han jo valgte hende af en grund til sidste parceremoni. Han stoler på hende ”110 procent”. Men Olivia siger intet, udover at hun lige er nødt til at være lidt alene. Nede ved poolen. Hun er nødt til at solbade, i bund og grund. For når der er finaleuge fokuserer gæsterne på to ting; 1) De vil gerne vinde. 2) De skal snart hjem til Danmark, så det er med at få så meget solbadning presset ind som muligt.

Caroline og Mathias slapper til gengæld helt af, for de ved godt, at det ikke er hos dem, der skal kæmpes. Så mon ikke de får røget lidt flere cigaretter i dag end normalt.

Michelle siger til Olivia, at hun ikke vil prøve at påvirke hendes valg. Meeen, hun kan da lige tilføje et par utroligt dårligt skjulte stikpiller om, at Olivia jo helst vil stå med Patrick. Olivia har bare lovet

Frederik så mange ting, og det kan Michelle da godt se. Men Michelle kan bare godt lide Patrick ”rent personlighedsmæssigt”. Ja, det er endda lige før hun tilføjer at ”Det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg har følelser for Patrick”. Og så er det sgu lige meget for hende, hvordan Frederik har det. Rent personlighedsmæssigt.

Patrick taler også med Olivia, og det der tales mest om er jo helt klart, hvem der kan trække flest stemmer i en finale. Det her vil blive Olivias værste lortevalg, endnu værre end da hun smed Kasper ud.

Åbne skjorter og Hitler-sideskilning

Frederik har det rigtig skidt med, at der skal være parceremoni, og han skal op imod sin bedste ven ”herinde”, Patrick. Så han putter godt med creme i ansigtet, så angstens sved ikke får hans pande til at skinne for meget, og et rødt slips, der sikkert er købt i en Solid!-butik. Han indser dog, at det bliver alt for varmt med slips i den mexicanske middagssol, og dermed er alle fyrene i samme dresscode: Åbne, sorte skjorter. Det er som at se fire, veltrænede solceller.

Mathias har en skøn dag, og han vil med glæde udfordre alle til at stille sig bag Caroline, for så ryger de ud.

Patrick føler sig superpresset til parceremonien, og det skyldes måske også, at Skærmbillede 2016-05-09 kl. 21.15.06han ikke har kunnet få sit hår til stå op. Eller også er den der Hitler-sideskilning bevidst.

Mathias stiller sig bag Caroline, og Joaquin bag Michelle. Frederik skal vælge nu, og han stiller sig bag Olivia, men først efter et kindkys af en længde, som normalt vil få en til at sige ”Nej, bedstemor!”

Patrick stiller sig også bag Olivia, og selv om hun får et kindkys, så er der klart mere kæleri blandt fyrene. Jeg håber virkelig, Bispe-drengene bliver lykkelige sammen.

Patrick siger, at Olivia klart er den, han vil stå i en finale med. Men det er bare løgn, og til kameraet fortæller han, at det bare er noget han siger for at sikre sig. I det hele taget må det være mærkeligt at være Olivia, når det er så åbenlyst, at fyrene endnu bedre kan lide hinanden, end de kan lide pigerne. Og Patrick siger da også, at Frederik er som en bror for ham. Og brødre slås nogle gange om legetøjet.

Endnu en gang er Frederiks argument, at Olivia har lovet ham ”nogle ting”. Og det er taktisk bevidst af ham at nævne det, for folk skal vide, at Olivia har lovet ham ”nogle ting”. De ”ting” må være ret heftige.

Men ikke nok til, at Olivia vælger Frederik. Hun vælger selvfølgelig Patrick, og det er han super lettet over, for han stoler helt på hende. Eller, som han selv siger, så ved han, hvor han har hende.

Men egentlig venter han bare på en chance for at stå med Michelle.

Frederik føler sig dolket i ryggen, især efter Olivia lovede ham ”nogle ting”. Frederik fortæller, at Olivia ”indirekte” sagde til ham, at hun ville vælge ham frem for alle. Men eftersom Olivia ordret sagde til ham, at hun ville vælge ham frem for alle, så var det ikke indirekte, men direkte. Ja, jeg synes også selv, at jeg er lidt træls lige nu.

Frederik går op og pakker sine ting, imens Rikke påpeger overfor deltagerne, at finaleugen ”kun… lige… er begyndt!” og så vader hun væk iført sit håndklæde for at gøre sit bad færdigt.

Det gør ondt på Patrick at skulle sige farvel til Frederik, for ingen kan gejle Patrick op som

Frederik, og de har noget helt særligt sammen. Jeg tror, at hvis de kunne lave babyer med hinanden, så ville de gøre det.

Koko-nødsSkærmbillede 2016-05-09 kl. 21.13.01

Lidt senere ligger de sidste seks deltagere og daser i sofaerne, da der kommer et brev. Ifølge Olivia tænker hun ”Holy fucking shit!” men som sædvanligt er reaktionen bare et forkølet ”Ræv…” Og nej, jeg tror ikke engang, de gider at sige b’et længere.

Olivia spørger dog, om hun må læse, og selvfølgelig må hun det, for ingen af de her mennesker har nogensinde haft lyst til at læse.

Brevet fortæller, at der skal være poolparty, og det får deltagerne til at hoppe og springe af lykke.

Olivia er glad, for hun har håbet på et poolparty hele sæsonen. Selv om alle deres fester har været poolparties, de har bare heddet noget andet. Selv zombiefesten endte jo for helvede nede i poolen.

Fyrene er mest tændte, så de løber ned til poolen, hvor de ankommer cirka tre timer før pigerne. Der er både Sourz (sponsorat, bitches) og solbriller, der ifølge Joaquin er ”hurtige”. Ja ja, men hvor god en UV-beskyttelse har de!?

Patrick sammenligner sin lykkefølelse med at være en 15-årig dreng, der opdager sin første erektion. Hvis Patrick var 15 år, før han fik sin første erektion, så forstår jeg godt, han er så liderlig i dag.

Olivia er også lykkelig som en 15 årig pige, der lige har opdaget sin første erektion, for der er ”koko-nøds drinks”. Og så følger der en aaalt for lang fest-montage, der totalt afslører, at på det her tidspunkt er tilrettelæggerne ved at være trætte af at finde på indhold til programmet.

Jeg har været mest i fare! Nej JEG har været mest i fare!

Heldigvis kan deltagerne lave deres egen drama, og intet kan få paradisoer op i det røde felt som en diskussion om, hvem der har haft det ”hårdest” ved at bo på hotel i halvanden måned. Patrick vil lige fortælle Mathias om, at hvis de to står overfor hinanden i finalen, så vil Mathias kun få én stemme, og Mathias siger ”Det kommer da an på, hvordan folk stemmer!” og det kan han da godt have ret i.

Patrick synes Mathias er blevet båret gennem programmet, og især nævner de, da Bisp-drengene reddede Mathias frem for Kian. Diskussionen varer så længe, at det bliver aften (LOL, helt sikkert), og nu er det mørkt. Men Patrick snakker stadig højlydt om, hvem der har haft det hårdest og nemmest. Lige nu er det Joaquin, Michelle og Caroline der skal høre på, at den der har været aller mest i fare til parceremonier, det er ham.

Caroline synes bare, at Patrick har det for vildt med sig selv. Patrick synes nærmere, at han er ret god til at studere mennesker.

Caroline fortæller Mathias, at de andre har kørt på hende oppe i baren, og det går hende på. Og Mathias forstår ikke, at de skal være så offensive, så han går over for at tale med Patrick. Yes!

Fuldemandsdiskussioner! De skal nok blive enige (wink wink).Skærmbillede 2016-05-09 kl. 21.15.58

Mathias synes, at Patrick har været led overfor Caroline, og Patrick synes bare, at han siger tingene som de er, og nu vil han vide, hvor mange gange Mathias har stået i fare, og det har han ikke, men det mener Mathias er fordi, at han har sørget for, det ikke er sket.

Næsten hele skænderiet kommer med i programmet, så jeg tror måske bare, at tilrettelæggerne helt er stået af på det her tidspunkt. De har bare tændt alle kameraer og så er de gået ud for at få noget at spise. Men som rigtige mænd ender Mathias og Patrick med, at de ikke bliver enige, men at de bare krammer hinanden.

Samtidig vil Michelle gerne bede en bøn for, at hun står i finalen med Patrick, og at Caroline står i finalen sammen med Mathias, for Michelle er totalt religiøs. Caroline er måske ikke lige så meget med på den, men hun tænker, at Michelle ”tror rigtig meget på de bønder”, så hun beder med. Hvem ved, måske kan det udarte sig i noget fælles-onani.

Klamheds-montagen

Oppe i baren har Joaquin hevet sit knalde-regneark frem, og nu fortæller han de andre om, hvor mange par der har knaldet i år, hvilket understøttes af en utroligt uappetitlig knalde-montage.

Michelle synes, det er pinligt, men Caroline foreslår, at de bare alle sammen lægger sig over og knalder i sofaen. Og det gør hun med sit aller liderligste onkel-fjæs på.

Så nu begynder Patrick og Mathias at lægge lagener på sofaen. Desværre synes Joaquin og Olivia ikke, at det er så spændende, hvilket får Mathias til at råbe af dem, som om det er Olivia og Joaquin der er de mærkelige.

Så nu bliver det kun Patrick, Michelle, Mathias og Caroline, der ligger i hver sin ende af kæmpe sofaen. Men Michelle og Patrick når slet ikke at smide tøjet, før Mathias og Caroline er i fuld gang, og så bliver det vist alligevel akavet. Nej, tænk engang, at det bliver det! Jeg fatter slet ingenting.

Nede på værelset spørger Joaquin Olivia, hvad klokken er, så hun finder et ur og viser det til Joaquin, for hun kan åbenbart ikke finde ud af, hvordan man aflæser klokken på ikke-digitale ure.

Så nu skal han vise hende, hvordan visere virker. Det er vist den store og den lille viser, hun ikke helt kan gennemskue.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.