Nyeste artikler
Se alle
”Sæd … ud over det hele!”

Det er dagen efter, at Olivia fik Frederiks mandemælk ud over hænderne, og nåh ja, så røg Kian også ud af hotellet, men fuck nu det. For Olivia har både fysiske og moralske tømmermænd over, at hun ”høvlede” Frederiks ”bat” så meget, at hans øjne forsvandt i et sort hul og aldrig bliver set igen.

Patrick hører om det fra Olivia og går direkte hen og konfronterer Frederik, for høvleriet af battet foregik i den seng, Patrick normalt deler med Olivia. Og nu er der splinter og savsmuld og ”Sæd … ud over det hele!” som Patrick siger.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-blogger går i kødet på deltagerne: De skal kunne tage noget pis!

Jeg havde set den ”komme”

Til morgenmaden bestemmer Patrick sig for, at han skal fortælle alle om høvleriet, for Olivia og Frederik skal gøres pinligt berørte. Patrick er til gengæld ikke pinligt berørt af både at have kasket OG gult pandebånd på, som en eller anden start-nuller Nik & Jay-klon.

Detaljeret fortæller han om, hvordan lagenerne så ud, da han kom ned i sin seng, a.k.a. ”høvlebænken”. Olivia synes, det er SÅ pinligt, men hun ”havde set den komme”, hvilket jo ikke passer, for hvis hun havde det, så var det ikke kommet ud over det hele.

Der skal være Pandoras Æske, og Patrick erklærer, at det skal blive så beskidt. Men hvordan det skal blive mere beskidt end hans historier, det aner jeg ikke.

Både Michelle og Caroline glæder sig til at stikke løs, for de skal have stillet nogle af de andre i et dårligt lys. Måske de skal skrive noget om, at Christina Maria bærer sit røde pandebånd på en måde, så det ligner en ballonhat.

Caroline bliver først spurgt, hvem af pigerne hun synes, er mindst værdig til at vinde, og det kan hun jo ikke sige sin ærlige mening om, selv om hun mener, det er Sandra. Så hun siger, at hun synes alle har kæmpet for det. Også Michelle og Olivia roser hun, selv om hun mener, de er blevet båret hele vejen igennem. Og Christina Maria har løjet sig igennem det hele, men hun roser hende alligevel til Pandoras. Hun kunne snildt blive politiker.

Olivia bliver spurgt, om hun har følelser for Frederik, og det har hun overhovedet ikke. Hun synes bare, at han er lækker. Åh gud, han er jo bare et stykke kød for hende! Frederik har heller ikke følelser for hende, bortset fra den rare følelse, når hun rystepudser hans ketsjer.

Patrick bliver spurgt (af Caroline), om han bare lukker lort ud. Og det synes han faktisk også selv, han gør. Hele 90 procent af tiden, hvis han selv skal sige det. Christina Maria skynder sig at forsvare Patrick, hvilket irriterer Caroline. For Patrick snakker altid, med mindre det er for at forsvare sig selv, så skal andre gøre det for ham.

Pigerne i den store gruppe bliver spurgt, om de aldrig træffer beslutninger selv, og om fyrene bestemmer alt. Pigerne synes dog, at de selv bestemmer en del, og Frederik siger, at det passer, og pigerne gør næsten honnør og siger ”javel”.

Det sidste brev i æsken fortæller, at stammerne nu er opløst, og folk kan fjerne deres junkie-bind fra armene. Christina Maria kommer til at savne at være høvding og have det sidste ord, hvilket hun jo har haft hele nul-komma-nul gange. Men hun kommer til at savne IDEEN om det!

LÆS OGSÅ: Noget med Nikita Klæstrups patter!

Fem voksne i et fingerbøl med vand

Pandoras har ikke stresset alle, og derfor hopper Christina Maria, Sandra, Joaquin og Patrick i et dejligt karbad. Patrick siger, at badet er beskidt, og ja, vandet ser lidt mudret ud. Altså, det vand der er tilbage i karret, efter de to er hoppet i.

Pigernes sidder bagerst i karret og masserer fyrenes rygge, og Sandra spørger, hvad Patrick tror, Michelle vil sige til det her. ”Hvem?” siger Patrick, og Christina Maria skynder sig at sige ”Det er bare massage!”

Frederik kommer ind og opdager det og kalder dem for nogle ”karle”, og de spørger, om han vil være med. ”Der er jo ikke plads!” siger Frederik, i stedet for at sige ”Ad, nej!” imens de andre prøver at gøre plads til ham i et badekar, hvor der knap er plads til to voksne mennesker.

Nu kommer Caroline ind, og hun gider altså ikke være med. I stedet skynder hun sig at løbe råbende ind til Michelle og Olivia for at fortælle om det. Bare for at skabe drama. Og det virker, for straks styrter Olivia ind for at se på karbads-kaosset, og synet af Christina Maria, omgivet af alle hendes fyre, giver hende kvalme.

LÆS OGSÅ: Tænk at præster kan være SÅ liderlige!

Michelle alene i verden

Lidt senere bliver Caroline og Michelle godt paranoide, for de kan ikke finde nogle af de andre gæster. Altså, lige præcis så paranoide, at Michelle stadig smider sine shorts for at klæde om. Caroline går til gengæld rundt og panikker og spekulerer på, hvad der sker. ”Vi går i totalt panik” siger hun, imens man ser Michelle sidde grinende og tage bukser på.

De går rundt og leder, og de mangler bare at kigge i bungalow-værelserne, og nu begynder Michelle at spekulere i, hvad der mon er sket. Den første bungalow er tom. Og der ligger en kjole, som Christina Maria havde på tidligere. Så måske er hun fordampet!!!

Meeen, så ser de en skygge inde i den anden bungalow, og så ved de godt hvad klokken er slået, selv om der ikke er ure på hotellet.

Alle de andre deltagere ligger klumpet sammen i sengen på den anden bungalow, og da de hører Caroline og Michelle forsøger de at stikke af og gemme sig igen. Men de opdages, og Caroline råber grinende ”Hvor fuck har I været henne?” Og der gætter jeg på sengen. Hun siger også, at de har gået og ledt i en time. Såeh… de har ligget seks mand i en lille seng i en time?

LÆS OGSÅ: DU har ikke været oppe i MIG!

Stavning – det ér altså svært

Aftensmaden indledes med, at Patrick spørger Caroline, hvordan man staver til ‘Zürich’ (den største by i Schweiz). Caroline siger ”S-y-g-e” men ingen når at drille hende, for der kommer et brev.

Det fortæller, at der skal være toga-fest. Patrick har oplevet mange fede ting på hotellet. Men han havde kun én drøm, og det var toga-fest. Såeh, nu har han vel ikke flere mål i livet, eller…?

På værelserne ligger der hvide lagener og blade, og det er åbenbart ikke afslørende nok kun at være klædt i lagener, så dem vil Christina Maria klippe lidt i, så de kan blive frække.

I det hele taget minder synet af parrene, der prøver at hjælpe med at pakke hinanden ind i togaerne, lidt om at se en førstegangsforælder prøve at give en baby ble på.

Patrick synes, at Michelle ser drønfræk ud, selv om Michelle er så lille, at hun har måtte vikle sit lagen rundt om sig selv fem-seks hundrede gange.

Sandra og Mathias har begge tøj på under deres togaer, for alt andet ville da være pinligt. Nej, så hellere ligne en voksen person, der er blevet overfaldet af sit vasketøj.

Bispe-drengene er helt oppe at ringe, og de synger ”Toga! Toga!” Det hele går dog galt, da de vil stave-råbe det, og Joaquin leder an: ”Giv mig et T! Giv mig et O! Giv mig et K!” og Patrick må stoppe ham. Toga er fucking fire-bogstavers-ord, Joaquin! Det er ikke Zürich! Kom nu, mand!

Frederik lægger mere vægt på, at alle giver den gas til festen, og at de bare vil ”save sig helt ned under gulvbrædderne”, og alt snak om snedker-relateret snak indtil nu har betydet sex.

Joaquin er med på at arbejde med træ, for han snaver pludselig på livet løs med Sandra. Det er han glad for. Lidt for glad. Det er ikke smart at blive opstemt, imens man kun har et hvidt lagen på. Så da Mathias spørger dem, hvorfor de ikke snaver mere, siger Joaquin ”Prøv at mærke” og så griber Mathias uvidende fat om Joaquins stive lem. For hvordan skulle han også kunne gætte, at den var lige der? Nu skal alle røre ved Joaquins diller, for den er åbenbart imponerende hård.

Michelle kaster sig i armene på Patrick og spørger, om han er gal, men han er bare liderlig efter hende. For han ved godt, at han skal holde sig til hende, ellers får han ballade. Hun siger ”Så kom” men de går ingen steder, før de lige har kampsnavet foran stakkels Olivia. Og så går de ned og knalder.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber checker ind på ‘Paradise’ – næsten da …

Og Oscaren går til…

Alle er bare stang-gejle, og Joaquin lægger sig oven på Sandra nede på et værelse. Hun har stadig en drink i hånden, og han har sin toga på som et håndklæde OG en sweater. Han ligner en gammel mand, der lige har været i sauna. Men han tænder bare så maje på hende! Og hun tænker stadig lidt over Kasper. Så det er bare sjov og spas. Og så går hun, netop som hans lem bliver længere end en flagstang.

Oppe i baren får Olivia at vide, at Michelle og Patrick er gået ned for at knalde, og det gider hun bare ikke, for de er gået ned på hendes værelse. Og hun gider ikke ligge og sove i deres snask. Så hun leger sex-patrujle og går ned for at lure.

Og det de hører, er et falsk støn, synes de. For den aktivitet de kan fornemme, der foregår under lagenet, passer åbenbart ikke til, hvor højlydte stønnene er. Så de anklager simpelthen Michelle for at lave skuespil og simulere! Haha, stakkels Patrick, hvis Michelle simulerer sine orgasmer. Det har jeg i hvert fald aldrig oplevet, at en pige gjorde.

Så nu står de udenfor vinduet og bedømmer stønnene. På et tidspunkt er de endda i tvivl om, om det er Patrick der stønner, eller Michelle der stønner som en mand.

Og det bliver altså ikke bedre, da Michelle pludselig får et af sine hosteanfald. Og dem har jeg ikke hørt før, men de er voldsomme. Det lyder som om, hun har KOL i lungerne. Det skal hun seriøst have tjekket, det der.

Af en eller anden grund irriterer det Frederik at høre, at Patrick er i gang med at knalde Michelle, imens han er iført sorte sokker. Så han går ned til dem, og stiller sig og stirrer på dem. Åbenbart er der en aftale, der skal overholdes, som er at Frederik vil bolle Olivia ved siden af Patrick og Michelle, hvilket Michelle sjovt nok ikke er med på. I gætter aldrig, om Patrick synes det er en mega fed ide.

Så Frederik løber op i baren for at hente Olivia og få hende med ned og knalde. Det lykkes dog ikke helt, for de ender på en anden seng. Hun foreslår, at de knalder på Leal, men han holder fast i, at det SKAL være på Verdad. Og da Olivia indser, hvilken klam plan han har gang i, stikker hun af. Og Frederik kalder det hendes tab.

Mindst lige så ufrækt er det, da Sandra og Mathias går i seng, for de sniger sig begge i hver sin t-shirt, så de ikke bliver blufærdige, og så holder de i hånd.

Olivia går ind til Joaquin og Michelle og råber af Michelle, fordi de har knaldet i hendes side af sengen, så Michelle ender med at gå ned og lægge sig hos Patrick. Olivia er rigtig på krigsstien nu, så hun lægger sig hos Joaquin og siger, at hun fortryder, at de har haft sex, fordi han er en nar.

Hun bliver bare ked af det, når han er sammen med andre, selv om hun ikke har følelser for ham. Selv om hun har poleret Frederiks golfkølle, så synes hun, det er klamt, at han snaver med Sandra.

Joaquin tager heldigvis det hele med et smil, og til sidst gemmer Olivia sig pinligt under lagenet. Stemningen bliver bedre, og pludselig knalder de. Og Olivia kommer til at afsløre overfor kameraet, at hun kun knalder fyre, hun har følelser for… ”NEJ! VENT!”

LÆS OGSÅ: Silverbacken med en fjer på

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.