Nyeste artikler
Se alle
Tænk at præster kan være SÅ liderlige!

Det er onsdag, og Charlotte og Kian er stadig forbandede, eftersom de ikke kunne gætte i går, hvem djævlen var. Hvis du lige er kommet ind i sæsonen, og du læser det her ud af kontekst, så fatter jeg godt, hvis du ikke fatter en skid.

(Foto: Janus Nielsen)

(Foto: Janus Nielsen)

Efter et mildt skænderi om, hvem der skulle have madrassen, og hvem der skulle have hængekøjen på Solo, ligger både Kian og Charlotte alligevel på madrassen. Hængekøjen ser ud til simpelthen at være kollapset under Kian, selv om han stadig holder fast i den.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-blogger går i kødet på deltagerne: De skal kunne tage noget pis!

Det er Nu-tella aldrig!

Christina Maria taler med Mathias om, hvordan de andre piger altid står og ser sure ud, når der danses, imens hun selv gav den gas og smed tøjet. Det gør de andre piger af flere årsager: Primært at de hader Christina Maria, men også fordi hun er så meget ældre end dem, og der er intet mere kikset end at skulle danse med sin fulde tante eller onkel.

Christina Maria er dog bevidst om, at der er et meget stort ansvar forbundet med at skulle danse halvnøgen sammen med alle fyrene. Hun er den helt, vi har brug for, men ikke den helt vi fortjener.

Et andet ansvar, som ingen på hotellet er voksne nok til at tage på sig, er hvordan man forvalter Nutella, når man i teorien er et voksent menneske, men man også er på ferie uden sine forældre. Især når der denne dag er tale om et glas Nutella, der er større end normalt.

Et brev afbryder dog Nutellaen, og det gør Charlotte rigtig nervøs, og hun håber ikke, at hun skal læse det. Det skyldes dog især, at ord er kedelige, og det gør ondt i hovedet, når man ser på dem for længe. Kian og Charlotte skal på en forbandet date, hvor kun en af dem vender tilbage. Så nu skal Kian bevise, om de der fancy ass parkour-ting han kan, også inkluderer et ordenligt spark, der kan tage en konkurrent (i dette tilfælde en pige på 120 centimeter) ud.

LÆS OGSÅ: Mister Paradise – det ser godt ud på et CV

Med Gud (og kameraerne) som vidne

I en nærliggende kirke, hvor Jesus hænger på korset med de sygeste tømmermænd, mødes to nye deltagere pludselig. Den ene er Anna Katrine, som har et dobbeltnavn, og derfor håber jeg, at hun ryger ud i en fart, for jeg får kraftedeme skrivekrampe af at skrive alle de navne! I tror i øvrigt, at det er løgn, men Anna Katrine betegner faktisk sig selv som en positiv og festglad pige. Jamen, så er hun jo helt speciel!

Den anden er Frederik, som gerne ville tale med kameraet, men han har altså lige lidt travlt med at træne sin krop, så hvis tilrettelæggerne vil noget, så må det blive en montage af det. Frederik er meget pigeglad, skal jeg lige sige jer. Han er i øvrigt også fodboldspiller, men på den der måde som Nicklas Bendtner er det. Hvor man har masser af fritid til at tage til Mexico, fordi holdet ikke skal bruge en.

Frederik og Anna Katrine får et brev i kirken (fra GUD!?). Det siger, at de skal møde Kian og Charlotte, og så skal de bestemme, hvem der skal have hævet sin forbandelse og komme med hjem til hotellet. De må dog ikke se Kian og Charlotte, før efter de har besluttet sig, så de skal stå med ryggen til og tale med dem.Paradise

Charlotte og Kian ankommer til kirken, og Charlotte er ikke så glad for kirker, for det er sådan noget med død. Ja, og konfirmation. Og bryllup. Og dåb. Har hun egentlig hørt om kristendom, hende der? Jeg spørger for en ven.

De to får et brev, der siger, de skal ind og møde de to nye gæster og sætte sig på knæ bag dem (Heyooooh), og så skal de tale deres sag. Kian og Charlotte er død nervøse, og det hjælper ikke på det, at kirkeklokkerne bimler og bamler.

(Foto: TV3)

(Foto: TV3)

De to forbandede bukker bag Frederik og Anna Katrine, og Kian folder straks sine hænder i bøn, eller også piller han næse. Charlotte synes, at hun skal have hævet sin forbandelse, ”fordi at jeg er forholdsvis ret ny herinde”, hvilket næsten er en sætning. Hun fortjener også at få ophævet sin forbandelse, fordi hun aldrig vil tale taktik, når der skal drikkes. Der fester hun bare.

Kian kommer med sin begrundelse, at han har været længe på hotellet, kender spillet, og alle kan stole på ham, og han vil byde dem velkommen i sin gruppe. Og så håber alle på hotellet, at det er ham, der kommer tilbage.

LÆS OGSÅ: Årets første twist (ikke dansen)

Blandede følelser, og blandede drinks

Frederik og Anna Katrine skal nu votere, stadig med ryggen til Kian og Charlotte, der sidder lige bag ved dem og kan høre det hele. Jeg spekulerer på, om Frederik og Anna Katrine godt er klar over det. Der er pissedårlig akustik i sådan en kirke, så det er nok svært at høre.

Nu skal de vælge, hvem der skal have den sidste olie og sendes hjem, og hvem der skal have sådan en kedelig, tør oblat, der dog altid følger med et glas rødvin.
Anna Katrine lægger hånden på Kians pande, og han er lige ved at flippe ud over, at hun ødelægger hans frisure, men det er for at hæve hans forbandelse. Han er lettet, men han synes også, at et hotel uden Charlotte vil være et tomt hotel, for hvem skal han så forsøge at ”hamre”.

Charlotte har mange blandede følelser i kroppen, og hun ville ønske, at hun kunne have gjort sin tale anderledes. Eller sit sprog.

Kian kommer tilbage til hotellet og fortæller om den skæbnesvangre date, som ærligt talt ikke var så skide date-agtig, hvis I spørger mig. Der var slet ikke nok akavede pauser i samtalen. Mathias er ligeglad, for han glæder sig bare til at give Kian et kæmpekram.

Nu kommer de to nye gæster også op til de andre, og især Frederik vækker glæde, og Michelle synes, at han har øjnene med, når han smiler. Olivia fokuserer mere på Frederiks gigantiske fodbold lår. Og at hun ville kunne spise en hel middag af hans brystkasse.

Frederik synes, pigerne tager utroligt godt imod ham, og gad vide hvorfor. Christina Maria er helt i offensiven overfor ham, hvilket irriterer Michelle og Olivia, men ikke nær så meget, som de bliver gejle af at kigge på Frederik.

LÆS OGSÅ: Noget med Nikita Klæstrups patter!

Fløde der ikke skal piskes

Der skal være Pandoras, og den skal bruges til at lære de to nye at kende, for på Paradise har man ikke adgang til Facebook, så man kan stalke alle informationer frem på den måde.
Først spørges Frederik, hvem han synes er den lækreste pige på hotellet. Det stiller Michelle, fordi Olivia er vild med Frederik, så Michelle har tænkt, at hun kan være wing-woman for Olivia på den måde. Desværre svarer Frederik, at den lækreste pige er Michelle, så … god plan ellers.

Og nu har Patrick saftsuseme fået konkurrence. Patrick reagerer ved grinende at foreslå et triple-snav, hvilket SLET ikke får et smil frem på Michelles læber. Han er ved at gå hende på nerverne, efterhånden som de bliver lige kendte.

Sjovt nok handler næste spørgsmål om, hvornår Patrick og Michelle får fuldbyrdet deres forhold på den kristne måde, wink wink, og en vrissen Michelle konstaterer, at hver gang de har fået lov at være lidt alene, er der vadet et eller andet skvat (Christina Maria) ind. Så hotellets onkel, Mathias, laver en regel om, at alle holder sig væk, når Patrick og Michelle er alene.

Christina Maria bliver spurgt, om hun ikke gør for meget for at få opmærksomhed fra fyrene, men hun er bare en meget åben person. Olivia er rasende, og iført heftig makeup råber hun ad kameraet, at Christina Maria bør fatte at hænge mere ud med pigerne, i stedet for bare at danse med fyrene.

Nu foreslår Christina Maria, at de måske skulle gøre det sådan i aften, at hun sidder og glor, og så danser alle pigerne. Hun synes selv, at hun får givet ret godt igen med det svar. Kasper bliver spurgt, om han vil ”hælde fløde” på den nye pige, hvilket hun ikke forstår, men Kasper og de andre gnægger lystent. Det handler vel om sæd. Eller, som Kasper påstår, er det vist bare noget med nogle søde kommentarer. Og sæd.

LÆS OGSÅ: Alle snaver alle, for sådan er politik

Alle elsker Frederik

Der er eftermiddagsdrinks i baren, og de to nye bydes varmt velkommen. Frederik synes, alt er fedt, og imens han roser udsigten, ser vi billeder af Michelle. Og så skal alle i poolen. Med alkohol i blodet. Arh men altså, jeg håber, der er en god livredder på hotellet.

Mathias og Kian hjælper Frederik ned på hans værelse, som i at de vil hive ham over i deres gruppe, hvis han ”er hurtig”. Men Mathias slår især på, at der ikke er plads i den anden gruppe, imens Kian retter på sin Mr. Paradise-pokal.

På et andet værelse sidder Michelle og Olivia i en håndvask og forsøger at få Anna Katrine med i deres gruppe. Og Patrick giver også Frederik et skud, hvilket gør sidstnævnte glad, for det er nok også der, han føler, han passer bedst ind. Og Patrick åbner med at give et lille råd, som er at Frederik ikke skal fortælle om hængekøjen på Solo, så han kan ligge og putte på madrassen med Anna Katrine. Namme nam og ad!

LÆS OGSÅ: DU har ikke været oppe i MIG!

Jesu Kristi legeme, if you know what I meeeeaaaan!

Aftenen er helt speciel, for der er nemlig rødvin til aftensmaden, hvilket får Patrick til at juble, for vi kender jo alle til de eksklusive mexicanske rødvine. Han vil være stiv i rødvin. Men nu er Patrick jo også så solbrun, at det tangerer lilla, så hans læber kan komme til at matche hans hud.

Et brev fortæller, at der skal være præste/nonne-tema, og den åbenlyse blasfemi får alle til at klappe og skåle i Jesu blod. Er de godt klar over, at Mexico er et katolsk land?

<img class="wp-image-60010 size-medium" src="http://realityportalen.dk/wp-content/uploads/2016/04/Skærmbillede-2016-04-05-kl.-20.54.22-300×179.png" alt="Paradise" width="300" height="179" srcset="http://realityportalen.dk/wp-content/uploads/2016/04/Skærmbillede-2016-04-05-kl.-20.54.22-300×179.png 300w, http://realityportalen.dk/wp-content/uploads/2016/04/Skærmbillede-2016-04-05-kl.-20.54.22-768×458.png 768w, http://realityportalen.dk/wp-content/uploads/2016/04/Skærmbillede-2016-04-05-kl.-20.54.22-1188×709.png 1188w, http://realityportalen.dk/wp-content/uploads/2016/04/Skærmbillede-2016-04-05-kl.-20.54.22-320×191.png 320w, http://realityportalen.dk/wp-content/uploads/2016/04/Skærmbillede-2016-04-05-kl propecia online canada.-20.54.22-587×350.png 587w, http://realityportalen.dk/wp-content/uploads/2016/04/Skærmbillede-2016-04-05-kl.-20.54.22-50×30.png 50w, http://realityportalen.dk/wp-content/uploads/2016/04/Skærmbillede-2016-04-05-kl.-20.54.22.png 1440w” sizes=”(max-width: 300px) 100vw, 300px” />

(Foto: TV3)

Alle iklæder sig sorte rober, og det her kan snildt blive den største skandale for den katolske kirke siden, ja, I ved nok hvad. Google det. Der er sket en masse.

Julie har nej-hat på omkring sin udklædning, hvilket da må være første gang nogensinde, at hun har nej-hat på. Generelt synes pigerne, at udklædningen er grim, fordi den ikke viser nok hud, og fyrene elsker det, fordi de er lige så klamme som rigtige katolske præster.
Festen går amok, og alle danser, snaver og spytter til tonerne af den mest kristne dance-sang, de lige kunne finde: ‘Angels Crying’ med E-Type fra 1998 – året Michelle blev født. Ugh!

Nede ved poolen holder Patrick præste/nonne-leg. Den første leg handler om hurtigst at smide sin præstekjole. Og den vinder Frederik, heldigvis. Julie spekulerer mere over, hvorfor alle drengene har samme farve (refleksgule) underbukser på. Måske så man kan se dem i mørket?

Anden leg er at præsterne skal døbes på ny ved at få et kram og så blive skubbet i vandet. Og nogle af præsterne falder mere graciøst end andre.

Oppe i baren forsøger Anna Katrine nu selv at hælde fløde på Kasper (ej, føj for satan!). Han ved ikke helt, hvilken slags flirt de har kørende. Men hun skal da have et godnatkram, og så nævner hun, at han da sover alene. Og så … sker der ikke mere!

Så nede på Solo ligger Frederik i stedet tæt med Anna Katrine, for han har ikke noget imod at ligge tæt på en pige. Han er vild, er han!

LÆS OGSÅ: Hvordan kan man gå imod nogen, der har bollet ens ben?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.