Nyeste artikler
Se alle
Bad, bedte, finalist, finale-finalist?

Prøv lige at spørg jer selv, om det her bliver et skørt afsnit! For svaret er HELL YEAH! Deltagerne spiser nemlig ikke morgenmad sammen. Næh, de får det simpelthen leveret på en bakke på deres værelser. Jamen, de twists dette program kan byde på… hvor får de ideerne fra!?

Du skal i fare, for du kan ikke træffe beslutninger

Michelle synes, det er mærkeligt, at de får serveret morgenmad på sengen, og hun spørger, om ikke Joaquin også synes det. Han svarer ”Jo, men overvej lige at få morgenmad på sengen på Paradise,” og det forstår jeg intet af. Hvorfor skal det overvejes? Joaquin bruger tit ”overvej lige” som en sætningsstarter, lige som folk der ikke kan sige noget, uden at de først siger ”nu det hedder” eller ”nej, men øh…”

Michelle bliver faktisk rigtig bange for morgenmaden. Måske hun frygter, at den Skærmbillede 2016-05-10 kl. 14.30.29er forgiftet eller noget. Men hun ligner altså heller ikke en, der spiser morgenmad. Freden er ovre, da alle tre par får hver sin bakke leveret med et brev og en sort og en rød rose. Hvert par skal nu finde ud af, hvem af dem der skal have den sorte og den røde rose. Og Caroline kan i hvert fald godt regne ud, at den sorte rose nok ikke er en god ting. Den der har den sorte rose er i fare. Den der har den røde skal være med til at træffe en stor beslutning. Patrick skynder sig at sige til Olivia, at han skal have den røde rose, for hvis han får den sorte, så ryger han ud. Og så hellere at det sker for Olivia. Desuden er han sikker på, at Olivia ikke vil kunne træffe en magtfuld beslutning, da han i hele forløbet har sørget for at tage dem alle sammen for hende.

Han er sikker på, at det kun er pigerne, der får de sorte roser, for han er sikker på, at Joaquin og Mathias nok skal få overbevist deres partnere om, at de selv skal have de røde roser. Så derfor vil Patrick kæmpe Olivias sag overfor Mathias og Joaquin. Og lige pludselig er Olivia overbevist om, at det vil være klart det smarteste, at hun får den sorte rose.

Han er sgu dygtig, ham Patrick. Caroline VIL ikke have den sorte rose, og så anklager Mathias hende for bare at ville have sin vilje. Og det vil hun ikke, det vil hun bare. Og det vil han. Så hvad fanden gør man lige? Mathias mener også, at det kun bliver fyrene, der får røde roser, og så vil han altså hellere tale hendes sag, end at hun taler hans. Og så kalder han hende ”Lille Caroline”, og det er sjovt nok ikke lige noget, der får hende til at sige ”Nåh nej, nu kan jeg godt se, hvad du mener.”

De skændes faktisk så højlydt, at Joaquin og Michelle kan stå og høre det helt ind på deres værelse. Nu kaster Mathias med en pude, og Caroline råber, han ikke skal kaste med puder, og nu synges han, at hun hidser sig op, og han synes ikke, at hun skal bestemme, om han må kaste med puder. Samtidig går det hele meget nemmere hos Joaquin og Michelle, for de er sikre på, at det kun vil være piger, der har røde roser. Så Joaquin tager frivilligt den røde rose, og så håber han, at Michelle og Olivia vil stå sammen. Caroline ender med at sige til Mathias, at hun nok skal tage den sorte rose, men så skal Mathias heller aldrig nogensinde sige, at hun ikke tager ansvar, og det har han heller aldrig sagt, og nu råber de ad hinanden igen. Ifølge Mathias var der lige noget, der ændrede sig oppe i ”bolden” på hende. Og nu giver de hinanden et mega akavet kram, imens Caroline er sikker på, at hun ryger nu.

Hvorfor har Joaquin en sort rose? Er han ikke stærkere end Olivia?Joaquin

Til tonerne af noget blød eurodance går Joaquin og Michelle op i loungen med hver sin rose. Da de ser, at Caroline også har en sort rose, siger Joaquin ”Yes!” imens han krammer sin egen sorte rose, som jeg håber, de har fjernet tornene fra.

Caroline synes ikke, det er pænt af Joaquin at sige ”Yes” bare fordi hun har en sort rose, især fordi hun er ked af det og synes, at han burde have noget situationsfornemmelse. ”Jeg har da selv en sort rose!” siger han, og ”Det kommer fra dig” til det med situationsfornemmelsen, og så er den vel ligesom lukket.

Patrick kommer trissende op med et stort smil, der straks stivner, da han ser, at Joaquin har en sort rose. Han forstår ikke, hvad der kan være gået galt. For noget må jo være gået galt, siden Joaquin ikke bare har sagt til Michelle, at hun skulle tage den sorte rose, for Joaquin er jo en mand og det er Michelle jo ikke.

Et brev fortæller nu, at dem med de røde roser skal bestemme, hvem af de sorte roser, der skal forlade hotellet. Og den der bliver valgt, må tage en af det modsatte køn med sig i faldet, hvilket får Olivia til at bruge hele sit forråd af bandeord (”Fuck, shit, pis”).

Hvis der er to, der mister sin partner, skal de to være et nyt par. Og derfor skal Mathias, Patrick og Michelle nu vælge, hvem der skal ryge.

Patrick vælger som det første at sige, at det er Joaquin, der skal ryge. For så er Patrick og Mathias sikre. Og Michelle har ikke rigtig tænkt sig at sige noget, for det er nemmere bare at lade andre træffe den elendige beslutning.

Oppe i loungen er Joaquin sur på Olivia, fordi hun lod Patrick få den røde rose, for han har ikke bevist noget som helst overfor hende, hvorimod hun har reddet ham flere gange. De røde roser kommer op i loungen, og brødebetyngede erklærer de, at det har været svært for dem at træffe det her valg. Det må siges at være smart, at de ligner nogen, der er lige ved at græde, for der kommer til at være nogle meeega sure miner efter det her.

Samtidig erklærer Olivia for Gud ved hvilken gang, at hun slet ikke kan være i sin egen krop.

Michelle og de ikke-eksisterende argumenterSkærmbillede 2016-05-10 kl. 14.31.33

De røde roser har, naturligvis, valgt at smide Joaquin ud, for Mathias og Patrick vil aldrig nogen sinde rette sig ind efter Michelle, og Michelle vil aldrig nogen sinde kæmpe mod de to. Mathias understreger, at Michelle var meget imod, og Joaquin kan godt se at hun er ked af det, så han siger ”Rolig prinsesse” og krammer hende, imens Mathias prøver at skjule, hvor fedt han synes, det er. Joaquin skal nu tage en deltager med i faldet, så han lægger sig lige til rette i sofaen igen, for sådan en beslutning skal træffes liggende. Og så vælger han at tage Olivia med sig, for han synes, Michelle skal vinde, og det skal hun gøre sammen med Patrick. Så der krammes og tudes igennem, og nu er der kun fire deltagere tilbage, men der er fandeme stadig to og et halvt afsnit tilbage. Jeg aner seriølle ikke, hvad de vil få al den tid til at gå med.

Joaquin og Olivia siger pænt farvel til alle. Olivia kommer mest til at savne menneskerne, siger hun, og det er da betryggende, at det trods alt er dem og ikke toiletforholdende. Joaquin er glad for, at Michelle og Patrick får chancen for at vinde. Og Olivia kan også godt se tilbage på det hele med et smil, imens ‘Milkshake’ med Kelis spiller hen over hendes afskeds-montage.

Hedder det så et bruse-BAD eller et bruse-BEDTE?

Mathias er glad for, at han stadig er med, men har også lidt blandede følelser omkring, at Michelle og Patrick er et nyt par, for de bliver stærke. Michelle afslører nu, hvorfor det hele lykkedes, som det gjorde, og det var fordi, at hun og Caroline bad til Gud i går. ”Det hedder ikke bad, det hedder bedte” siger Caroline. Patrick siger ”Jeg BAD til Gud,” hvilket måske er en tilføjelse til debatten, måske sidder han bare og stener.

Patrick bruger et eksempel, som er ”Jeg bad om tallerkenerne” og Caroline siger ”Ja, præcis, jeg havde ret”. Til kameraet siger Caroline ”Jeg hørte meget efter i timerne i skolen” og så griner hun, for hun kan godt selv høre, hvordan det lyder.

Michelle og Patrick flytter sammen, og alt er rosenrødt, for de er så glade for hinanden. Michelle synes, de har lidt mere end bare et venskab, hvis I fatter sååår’n en bette eeeen!

Endelig er de et par, og nu skal de bo sammen. Og det er endda kun i to dage, så de når formentlig ikke at blive alt for trætte af hinanden. Ude på badeværelsesspejlet har Joaquin skrevet en hilsen til dem, som er ”Vind I to, BISP”. Det er egentlig meget sødt, men det er skrevet med en brun læbestift, så det ligner ærligt talt puha.

Mathias og Caroline er også hinandens drømmepartnere, også selv om Caroline er vild med ham, og han vil bare være venner og så råber de meget af hinanden, når det handler om roser og sko.

GuldfinalefinalistfinaleistfestSkærmbillede 2016-05-10 kl. 14.32.04

Patrick og Michelle indser, at de ligger inde med alt for meget sæbe, så Patrick vil lave et karbad til dem. Men han glemmer at spørge hende, og så vælger hun i stedet at solbade med Caroline. Patrick bliver helt mut, men han lader som om, han ikke er skuffet. Michelle fortæller Caroline, at hvis

Patrick vil have hende med i karbad, skal han sige det. Ellers kan hun jo ikke vide, hvordan han har det. Selv om hun tydeligvis ved det. Og så sætter stakkels Patrick sig alene i skumbad.

Og imens han ligger der helt alene, prøver han at lade som om, at det faktisk er meget rart med lidt alenetid.

Imens solen går ned, taler Michelle, Caroline og Mathias om, at de er i finalen. Michelle kalder dem for ”finale-finalister” og Mathias tilføjer, at det altså kun kaldes finalister. Til kameraet fortæller Michelle, at fyrene mener, at det kun hedder en finalist, men at hun og Caroline mener, at en finalist kun er en deltager. Så hvis man når finalen, må man være en finale-finalist. ”Så vi har lidt svært ved at finde ud af, hvem der har ret,” siger Michelle. Jeg kan røbe så meget, som at det ikke er pigerne, der har ret. Og så har jeg ikke sagt for meget.

Caroline siger til Michelle, at det jo ikke hedder ”finale-ister”! Det hedder jo ”fi-NAL-ist”. Og jeg er lidt holdt op med høre efter, imens programmet er gået i gang med at bruge af deres jazz-budget.

Ved det tomme aftensmadsbord sidder de fire finale-finalist-fiNALeISt-ister nu og bliver enige om, at nu kan det nok ikke gå galt længere.

Så kommer der et guldbrev, og Michelle vil bare gerne have et brev, der fortæller dem, at de er sikre på at være i finalen. Men brevet fortæller kun, at der skal være guldfest, så endnu en gang er der temafest, hvor temaet er en farve. Det bliver nok en lidt akavet fest, når de kun er fire tilbage.

Patrick skynder sig at tage en guldhue på, imens Caroline roser Mathias og kalder ham klog, fordi han kan finde ud af at binde hendes guldtop bagpå. Mathias er iført et guldslips og et par store guldbriller, og han ligner lidt Vestegnens svar på Elton John.

Caroline synes selv, at hun er en flot pige, og derfor fortjener hun at have guld på. Patrick opdager en guldspray, som han sprøjter ud over sin krop, helt uden hensyn til det svineri, der kommer, når han senere ruller svedende rundt i sengen.

Oppe i baren erklærer Patrick, at det ikke er bronze-fest. Og så synes han, Caroline ser flot ud i guld, men at Mathias mere ligner guld-borgmesteren. Og nu starter den stenede firemandsfest, hvor de alligevel på en eller anden måde formår at fylde dansegulvet.

Intet kan gå galt nu, det skulle da lige være, hvis Michelle blev trist over et eller andet, og Patrick prøver at redde den ved at sige ting som ”Se lige mig, jeg vil hellere sidde her sammen med dig end at være oppe i baren, hvor der ikke er nogen”. Men det sker vel ikke, vel? Ej, det sker ikke.

Og Michelle kommer vel heller ikke til at erklære, at hun er forelsket i ham, vel? Nej, for det ville de slet ikke kunne håndtere. De ville blive lige som et par 12-årige.

Pludselig sidder Caroline og synger en eller anden smadret version af ‘Der Er Et Yndigt Land’ til den stakkels, uforstående bartender. Og når hun synger nationalsangen med sin skingre stemme, får Mathias bare lyst til at banke sit hoved ind i væggen af ren frustration. Det lyder fandeme også ringe.

Og så knalder Michelle og Patrick. Og Mathias og Caroline svinger i hængekøjen. Og hun synger ‘Mariehønen Evigglad’. Og han lader som om, han sover. Imens han laver ‘blabla’-tegn til kameraerne. Han foreslår nærmest, at de bare kan sove hver for sig.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.