Nyeste artikler
Se alle
Motherf***ing finalist-finaleafsnittet!

Til morgenmaden bemærker den altid skarpe Kian, at der ikke blot er Nutella på bordet (jeg tror seriøst, de har fået et sponsorat), der er også finale-finalister tilstede.

Jury-medlemmerne skal forberede spørgsmål til finale-finalisterne, for om lidt er der ‘Angrebs-ceremoni’, hvilket er ligesom alle andre ceremonier på ‘Paradise Hotel’, men her må man ikke blive sur over spørgsmålene. Godt Julie ikke er med længere.

Skærmbillede 2016-05-11 kl. 19.32.58
Er der et nutella-sponsorat?

Patrick er klar på at blive angrebet og råber ”Kom an! Kom an!”, imens Caroline og Michelle begge overvejer, hvordan de kan komme til at stikke til folk, når de nu ikke selv må skrive spørgsmål.

Alle lader til at have det vildt over angrebs-ceremonien. Frederik vil ”starte grillen op”, hvilket lyder drønhyggeligt. Og Kasper tager lige en sidste skefuld røræg.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber checker ind på ‘Paradise’ – næsten da …

Tyren Joaquin

Caroline ser ikke frem til angrebs-ceremonien, for det er det værste, der kan ske. Af en person, der har været black-out fuld så mange gange i et land som Mexico, tror jeg ikke helt hun forstår, hvor slemt tingene faktisk kan gå.

Joaquin ligner godt nok en olm tyr, som han sidder der og stirrer, men det er nu Michelle, han er sur på, for hun havde lovet ham for længe siden, at hvis hun fik muligheden for at skifte sin partner ud med ham, så ville hun gøre det, hvilket hun ikke gjorde, da hun fik muligheden. For selvom der ikke er nogen, hun hellere vil stå i en finale med end Joaquin, så var der desværre lige én, hun hellere vil stå i en finale sammen med end Joaquin. Ik’ å!

Christina Maria lægger ud i angrebs-ceremonien ved at spørge Mathias, om han aldrig lyver. Oh, shit, sikke et spørgsmål! Hvorfor er der aldrig nogen, der har stillet det spørgsmål til landets politikere, for så vil vi da hurtigt få væltet dem. Eller, vent, nå nej, man kan bare sige, at det gør man aldrig. Og da ingen kan huske nogle eksempler på, at de har lyttet nøje nok efter, hvad Mathias har sagt til at gennemskue, om han løj, fiser det ud i sandet, selvom Mathias indrømmer til kameraet, at gu fanden har han da løjet. Og Christina Maria påtager sig et nervøst smil, for hun havde vist ikke forestillet sig, at hendes super hardcore spørgsmål bare kunne afvises så let.

Joaquin vil have Mathias til at indrømme, at det er den store gruppe, der har båret ham hele vejen hertil. Og Mathias griner af det, for han mener kun, han er blevet hjulpet én gang af dem. Og det mener Joaquin ikke. Men Frederik synes, at Mathias er ”velformulerende”.

LÆS OGSÅ: DU har ikke været oppe i MIG!

JEG er sej, derfor skal VI vinde

Patrick forklarer, hvorfor han og Michelle skal vinde, med, at han og Joaquin har styret spillet hele vejen igennem. Det synes Christina Maria er et ærgerligt svar, for hun vil gerne høre, hvorfor han mener, at de som PAR skal vinde. Desværre har Christina Maria aldrig hørt om ‘opfølgende spørgsmål’, så først da Joaquin nævner det, bliver det taget op.

Skærmbillede 2016-05-12 kl. 10.57.41
Michelle er ikke helt tilfreds med angrebsceremonien

Og så forklarer Patrick, at det da godt kan være, det mest lød som en salgstale for ham, men det er jo fordi, han respekterer Michelle så meget, at han vil lade hende komme med sin egen forsvarstale. Så det er da sødt af ham…

Patrick fortæller, at Michelle er hans helt rigtige partner i en finale, selvom han har sagt det samme til Olivia og Christina Maria, men det var jo før, han fik følelser for Michelle.

Og så kommer Olivia lige i tanke om, hvor mange gange hun har været en lort i spillet for at gøre Patrick glad. Og det synes Mathias bare er skide-imponerende.

Caroline fortæller, at hun klart synes, at Michelle er en værdig vinder. Men det passer bare ikke. Til gengæld leverer hun en brandtale for, at man skal stemme på det mest værdige par og ikke på enkelt personer. Hendes tale blæser Kasper helt bagover af benovelse, og han vælger endda at bruge ordet ”cadeau”. Desværre beder han ikke Caroline om at stave til det.

Caroline er også totalt imponeret over sig selv. Hun havde slet ikke forventet, at alle de ord kunne komme ud af hende. For helvede, jeg bliver gladere og gladere for Caroline.

Nu er det Michelles tur, og hun bliver grillet, som var hun en Langelænder-pølse. Og man kan kende hende på knækket, for hun klarer ikke sit forsvar særligt godt.

Det er lidt lige som at se på et biluheld, da Joaquin og de andre beder hende indrømme, at hun hele tiden har haft Patrick som en backup til Joaquin. Hun prøver at snige sig uden om og sige, at Patrick måske har været en lille backup, men Joaquin bliver sur og siger, at hun ikke skal ”pakke det sammen”, hvad han så end mener med det.

Joaquin er ikke tilfreds med Michelles svar
Joaquin er ikke tilfreds med Michelles svar

Joaquin er efterhånden så sur, at hans hudfarve er skiftet til postkasserød, og stemningen efter angrebs-ceremonien er så bitter, at man kunne brænde snaps på den. Alligevel regner Patrick med, at de nok skal klare den.

Rikke siger til juryen, at hun håber, de er blevet klogere, men det er nok lige lovlig meget forlangt. Kasper er i hvert fald i tvivl om, hvor han skal ”plissere” sin stemme.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-blogger går i kødet på deltagerne: De skal kunne tage noget pis!

Romeo og Julie – IKKE en kompliment

Endelig er det blevet tid til finalen! Caroline havde ikke regnet med at stå der sammen med Mathias, for første gang hun mødte ham, kunne hun ikke fordrage ham.

Patrick kan næsten ikke være inde i sig selv af bare spænding, og derfor har han været nødt til at lade sin skjorte stå åben.

Frederik har overhovedet ikke haft svært ved at bestemme sig for, hvem han vil stemme på. Alligevel skal han lige hen og stå midt imellem de to par og se skiftevis på dem som om, han lige skal bestemme sig. Før han selvfølgelig stiller sig bag Patrick (og Michelle, bevares, hun er der da også).

Frederik synes, de to skal vinde, for de er Romeo og Julie inde på hotellet, i den forstand at det er et stormfyldt parforhold med masser af drama, begges familier er imod det, og til sidst begår alle selvmord. Det jeg prøver at sige, er, at det ikke er en kompliment at blive kaldt Romeo og Julie.

Næste jury-medlem er Sandra, og hun stiller sig bag Mathias og Caroline. Kasper er tredje jury-medlem, og han stiller sig bag Patrick (og Michelle, bevares, hun er der da også).

Fjerde stemme er Olivias, og Patrick tænker ”Yes”, for han har kunnet læne sig op ad hende hele vejen. Og hun stemmer også på dem, og det overrasker ikke Michelle, for hun havde håbet rigtig meget på det, hvilket er en kæmpe selvmodsigelse.

Skærmbillede 2016-05-11 kl. 20.10.35
Spændingen stiger

Der står 3-1, og Caroline er sgu ikke kommet for at tabe. Nu skal Kian stemme, og Kian er den person, Mathias har knyttet sig aller mest til. Altså, ikke fysisk. Anyhu, Kian stiller sig bag Mathias og Caroline. Så der står 3-2 nu.

Christina Maria er næste jury-medlem, og tilrettelæggerne har herre meget forsøgt at få hende over bag Mathias og Caroline, så den sure Joaquin kan blive afgørende. Så derfor går hun derover. Så nu er der sgu udlignet til 3-3! Hun ser dem som et bedre par, for Christina Maria ser ikke Michelle som en værdig vinder. Patrick har sjældent været så skuffet, men det rører ikke Michelle, selvom hun ikke synes, det er rart. Såeh…

Sidste jury-medlem til at stemme er Joaquin, og Caroline håber viiirkelig at få hans stemme, selv om hun staver hans navn ”WAKIM”. Musikken har aldrig været så dramatisk, og så stiller Joaquin sig fandengalemig bag Mathias og Caroline. De går simpelthen amok og skriger af glæde, imens Joaquin stadig ser drøn-bitter ud.

Caroline er lykkelig, for det har været hendes drøm, siden hun var barn.

Joaquin har det forfærdeligt med at skuffe Patrick, men han kan bare ikke give sejren til Michelle, efter hun fiktivt-dolkede ham i ryggen. Patrick sidder med ansigtet gemt i hænderne og siger, at han aldrig er blevet svigtet så meget i hele sit liv (siden Christina Maria heller ikke stemte på ham for to minutter siden – det var også pænt skuffende).

Michelle har det da også pænt dårligt med, at hun er skyld i at koste Patrick sejren. Men for hende var det altså vigtigere, at hun stadig har Patrick. Og de skal være sammen for evigt. Hvad siger I? Er de ikke sammen længere? Nå, jamen så er alt jo fint.

LÆS OGSÅ: Noget med Nikita Klæstrups patter!

De glatte kugler… fnis!

Nu skal de to vindere, Caroline og Mathias, lige nyde en stille stund i solnedgangen, hvor de kan tale om, hvor vildt det hele er, og så kan de få en sejrs-drink. Der er naturligvis tale om champagne, da Mathias ikke fik lov at vælge, at det skulle være lunkne håndbajere.

Skærmbillede 2016-05-11 kl. 20.39.21
Champagne eller håndbajere?

De skåler og bliver naturligvis enige om, at de ikke vil snyde hinanden i den kommende troskabs-test. Og de fortjener den lige meget, for han kan sparke sig selv i hovedet, og hun tog den sorte rose.

Det er blevet tid til troskabstesten, og i den anledning har man lagt en af de der måtter ud i poolen, som man også havde i svømmehallen. Den hvor man skulle løbe så langt ud på den som muligt, før man sank i. Den har de stillet en masse guld og Rikke G-Dog på, så det virker halvfarligt.

De to vindere skal holde hver sin guldkugle og gå ti skridt mod hinanden. Hvis de mødes på midten, deler de 500.000 kroner. Hvis en af dem smider sin kugle undervejs, går vedkommende væk med det beløb, de står på, da det sker. Jeg ved ikke, hvorfor jeg forklarer jer det her.

Mathias er klar med kuglen
Mathias er klar med kuglen

Først skal de stå på 50.000 kroner i et helt minut med guldkuglen i hænderne. Jeg håber ikke, de kugler er for glatte, for så… ej, okay, jeg kan godt selv høre, hvordan det lyder.

Nå, blablabla, Caroline og Mathias træder en masse skridt frem mod hinanden, imens programmet forsøger at simulere en eller anden form for spænding omkring udfaldet, selv om ingen jo for helvede smider kuglen før minimum 300.000 kroners-mærket.

Alligevel skal vi for hvert af de første skridt spises af med ”Uha, jeg stoler da på XX, men jeg har da mine tvivl om XX, og da XX pludselig ser mig i øjnene, tænker jeg bare FUCK, hvad nu hvis XX ikke stoler på mig” og så videre.

Skærmbillede 2016-05-11 kl. 21.02.57
Mathias er glad

Nu står de på 300.000, og nu er vi der, hvor det kan betale sig. Det er mange penge, især når man bor hjemme hos sine forældre. Så kan man leve af det lort i årtier.

Ved 350.000 kroner er jeg stadig kun bekymret for Carolines ryg. For hun har som altid en helt forfærdelig holdning, og især når man skal stå og holde på en guldmalet bowlingkugle.

På 400.000 kroner tænker Olivia, at det ikke kun er sygt mange penge. Det er også ”røvmange penge”. Nu står de på 450.000 kroner, og Rikke når kun lige at sige, at tiden starter nu, da Mathias smider kuglen, og alle går bersærk! Det er eddersparkeme også et vildt tidspunkt at smide kuglen på. Og Caroline græder, og det er bare rigtig godt tv, det her.

Stakkels Caroline
Caroline er ikke helt så glad

Caroline har lyst til at skubbe Mathias i poolen, men i det mindste har hun hjertet med i spillet. Og hun kan se sig selv i øjnene, når hun kommer hjem. Mathias kan også se sig selv i øjnene, når han kommer hjem, men det bliver i et meget dyrere spejl.

Kian synes både, det er pisse synd for Caroline, men han sidder også bare og skraldgriner over det, der lige er sket, og at han kan se frem til at få en masse gratis drinks af Mathias. Nu skåles der, og et mini fyrværkeri går i gang, imens Caroline lover, at hun aldrig skal se Mathias igen.

Puha. Det var det. Kæft en fed finale! Er jeg den eneste, der har herre meget lyst til at drikke shots og tage tusind armbøjninger lige nu?

LÆS OGSÅ: Silverbacken med en fjer på

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.