Nyeste artikler
Se alle
Thomas Blachman og Mathilde Caffey. (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

15-årige ‘X Factor’-Mathilde rystet: Tæt på at besvime

Spændingen blev i fredagens 'X Factor' liveshow for stor for 15-årige Mathilde.

Nerverne kom til at sidde uden på tøjet hos unge Mathilde Caffey, der var havnet i farezonen sammen med Nicklas Mietke under det første liveshow i ‘X Factor’.

– Jeg havde det virkelig dårligt. Jeg tænkte, besvimer jeg nu, eller gør jeg det under min optræden? Afslørede Mathilde bagefter til Realityportalen. Det blev en ubehagelig gyser for den kun 15-årige deltager at komme igennem nåleøjet.

En deltageransvarlig havde bemærket, at den var gal med hende, så der blev straks indledt en samtale med henblik på eventuel psykologhjælp.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-vært stak af med manden

– Jeg var rystet og i chok, og jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske nu. Men i stedet for at snakke med en psykolog, så har jeg nok mere behov for at snakke med de andre deltagere. Jeg vil tusind gange hellere omgås de dejlige mennesker. Det er nok bedst for mig, fortsatte Mathilde Caffey oven på den rystende oplevelse.

LÆS OGSÅ: Farvel til ‘X Factor’: Dramatisk omsang sendte Nicklas ud

Blachman tager skylden

Hvorfor det gik så galt, må tilskrives Mathildes mentor Thomas Blachman, der straks erkendte at have truffet et forkert sangvalg, så seernes SMS-stemmer endte med at udeblive.

– Det er 100 procent min fejl. Det er det her, jeg har lagt en ære i så mange år, men alligevel kan det lade sig gøre at finde en forkert sang, sagde han utilfreds med sig selv- Men han er til gengæld meget glad for den måde, Mathilde Caffey efterfølgende håndterede situationen på, hvor hun fremførte sin ”safe me song”. Alle deltagerne skal nemlig have forberedt en sådan sang i tilfælde af farezonen.

LÆS OGSÅ: Forelsket Gunnvør rødmer: Jeg har det rigtig godt

– Jeg var enormt imponeret over, at et ungt menneske går tilbage som en bokser, der har fået én over nakken, og så gjorde det, hun gjorde, fortsatte Blachman.

Aftenens bøddel, Lars Ankerstjerne, der alene stod for afgørelsen, valgte til sidst Mathilde, mens Nicklas Mietke blev sendt hjem.

LÆS OGSÅ: Tabita efter ‘X Factor’: Jeg har fået virkelig meget hate

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.