Nyeste artikler
Se alle
(Foto: DR3)

45-årige Nikolaj er voksenbaby: Det tænder mig

Når Nikolaj har fri, så elsker han at bruge ble, sut og sutteflaske.

Har du undret dig over, hvad der får nogle folk til at iklæde sig ble og lege baby? Og hvorfor det er noget, der tænder nogle mennesker? Så kan du få svaret den 3. februar på DR3.

Her stiller 45-årige Nikolaj sig frem og giver dig svaret på alle de spørgsmål, du har siddet med. Han er nemlig voksenbaby, og det fortæller han gerne alt om.

– Når jeg har fri, så kan jeg godt lide at have ble på, lege med legetøj eller bamser, jeg kan bruge sut eller sutteflaske og på nogle punkter også lege som en rigtig baby eller være som en rigtig baby, fortæller han i et teaserklip, som DR3 har lagt ud på Facebook.

Herunder kan du møde Nikolaj og høre ham fortælle om livet som voksenbaby:

Spørg mig om alt // Ny sæson 3. februar 21.30 // DR3Tolerance er en svær størrelse – specielt på internettet – og de færreste tør at stå frem med deres lyster, som Nikolaj gør her. Men som han siger “Sex skal jo også være sjovt, ellers er det ikke det værd.” —–Nikolaj er voksenbaby og er første gæst i den nye sæson af Spørg mig om alt onsdag den 3. februar.

Opslået af DR3 på 27. januar 2016

LÆS OGSÅ: ‘Mit Plastikmareridt’: 35-årige Gitte har en tung tissekone

LÆS OGSÅ: Olde-Mopper gider ikke babyer: De lugter og skider

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.