Nyeste artikler
Se alle
Sigurd Barrett er ligeglad med de fordomme, som han og hans forlovede mødte, da de fandt sammen trods en aldersforskel på 24 år. (Foto: Peter Hauerbach)

52-årige Sigurd Barret er blevet far for sjette gang: Klar til flere børn

Til trods for sin alder vil entertaineren gerne have flere børn.

I begyndelsen af juni blev Sigurd Barrett far for sjette gang, da hans kæreste, Heiðrun Petersen, nedkom med parrets første barn, Ronja. Men intet tyder på, at den 52-årige entertainer er færdig med at blive far. Han er klar til endnu en tørn med bleer og søvnløse nætter.

– Jeg håber, der kommer en mere. Jeg er ikke den, der siger nej, siger Sigurd Barrett, da HER&NU møder ham under prøverne til teater-
koncerten på Østre Gasværk Teater, hvor han fortæller om de græske guder.

Her har han knoklet med at lægge sidste hånd på fore- stillingen, som han selv har skrevet, hvilket har betydet, at lille Ronja ikke har set sin far så meget, som begge ønsker.

– I det her prøveforløb har jeg ikke nået at være nok sammen med hende. Jeg havde heldigvis hele sommeren med hende, men lige nu er det meget intenst, så der når jeg ikke så meget. Så når jeg kommer hjem, er det lige
i mine arme, fortæller han.

SE BILLEDERNE: Her er Thomas Blachmans nyfødte søn

Selv troede han, at han var færdig med at få børn efter at have fået fem i tidligere forhold, men så mødte han en 24 år yngre kvinde, der ikke havde nogen.

– Det er dejligt. Det er en kæmpe gave, som jeg er rigtig glad for. Jeg havde ikke regnet med at skulle være far igen, men vi ved jo ikke, hvor livet fører os hen. Vi træffer nogle valg, og så får vi det, det afstedkommer, lyder det fra Barrett.

Sigurd i gang med prøverne på Østre Gasværk, hvor han fortæller om de græske guders liv i en teaterkoncert, han selv har skrevet. (Foto: Peter Hauerbach)

Han afviser heller ikke, at der kommer endnu et barn.

– Jeg har jo en kæreste, som er noget yngre end mig selv, så det er klart, at hun gerne vil have børn – og det er ikke kun ét barn. Vi har talt en masse om, hvad præmisserne er. Der er jo nogle ting, som jeg ikke kan i en alder af 52 år, fordi jeg har så mange børn i forvejen, og fordi vi begge har karrierer. Men vi må finde ud af det.

LÆS OGSÅ: Ung mor springer ud i nyt eventyr efter stress: Det bliver så godt!

I begyndelsen påpegede flere den store aldersforskel mellem ham og Heiðrun.

– Det betyder ikke så meget for os. Det var mest i starten, men nu har folk vænnet sig til, at vi er sammen. Det var noget, nogen studsede over i starten, men det har ikke været et stort tema siden. Det store tema har været, at jeg skulle være småbarnsfar igen. Men jeg har ikke noget problem med det. Jeg elsker babyer, siger han.

Teaterkoncerten ‘Sigurd fortæller om de græske guder’ spiller indtil 20. oktober på Østre Gasværk Teater.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Realitypar skal giftes

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.