Nyeste artikler
Se alle
Erik Clausen til Premiere på Cirkus Arena (Foto: Michael Stub)

77-årige Erik Clausen opereret igen

Den folkekære skuespiller har atter været under kniven.

Erik Clausen er endnu ikke kommet sig helt over sin cykelulykke i juli sidste år. Her fik han foden ind i pedalen og brækkede i styrtet hoften, og den 77-årige instruktør og manuskriptforfatter er for nylig blevet udskrevet fra Hvidovre Hospital efter endnu en operation. 

– Erik Clausen har været på hospitalet og har fået foretaget en planlagt operation i skulderen. Mere har han ikke at sige om det, fortæller datteren Louise til HER&NU. 

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager indlagt med svære selvmordstanker

For nylig fortalte Erik Clausen i ‘Go’Aften Danmark’, at han blev alvorligt syg under indlæggelsen sidste år. 

– Jeg kom på hospitalet, og så gik det helt galt. Jeg fik lungebetændelse, så fik jeg en urinvejsinfektion, og så fik jeg noget, der hedder deliriumforgiftning, fortalte Clausen, der måtte have elektrochok for at vågne fra bevidstløsheden. 

LÆS OGSÅ: Erik Clausen brækkede hoften i voldsomt cykelstyrt

– Så fik jeg fem elektrochok. Så kan du fandme tro, jeg vågnede op! Til gengæld kunne jeg ikke huske en hel masse ting.

Ulykken betød, at Erik Clausen blev forsinket i arbejdet med sin kommende film, ‘Istedgade overgiver sig aldrig’, der handler om mødet mellem to generationer. 

– En ung pige på 16 år, der hedder Sofie, stikker af hjemmefra og hen til sin morfar, der bor på Vesterbro og er en gammel socialist, der ikke vil indse de nye tider. Jeg spiller selv ham den gamle, har Erik Clausen sagt til B.T.

LÆS OGSÅ: Ung mor i chok: Nyfødt datter ramt af epilepsi

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.