Nyeste artikler
Se alle
Dommerbordet til 'Vild med dans' program fem består som altid af Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Marianne Eihilt og Jens Werner (Foto: Henrik R. Petersen)

Her er SMS-koderne til ‘Vild med dans’ i aften

Selvom ingen sendes hjem i aften, så tæller din stemme stadig.

I sidste uge var der ingen par, der skulle sendes ud af ‘Vild med dans’-konkurrencen, fordi der i stedet var fokus på at samle penge ind til Knæk Cancer. I stedet valgte Umut og Jenna selv efterfølgende – og ganske chokerende – at trække sig fra konkurrencen, da Umut fik nok af hetzen mod sine restauranter, der fulgte i kølvandet på hans deltagelse i dansekonkurrencen.

Derfor skal der ikke stemmes nogen par ud af ‘Vild med dans’ i aften. I stedet vil dommernes og seernes point fra både Knæk Cancer-programmet og aftenens program blive lagt til den følgende uges program.

Derfor slutter ‘Vild med dans’ lidt tidligere i aften, hvor der kommer ‘Britain Got Talent’ i stedet for den afgørelse, der skulle have været i danseprogrammet, men som nu er blevet overflødig med utidige Umuts exit.

Derfor er det altså stadig vigtigt at stemme på sit yndlingspar, og det gør du ved at sende en SMS, der indeholder dit favoritpars kode. SMS-koderne finder du herunder.

LÆS OGSÅ: Silas Holst og Nicolai afslører: Vi flytter sammen

LÆS OGSÅ: Nervøs Lea Kessler til ‘Vild med dans’: Første aften uden baby

Her finder du SMS-koderne

Christopher Læssø & Karina Frimodt – Send CK til 1234

Jakob Fauerby & Silas Holst – Send JS til 1234

Mikkel Kessler & Mille Funk – Send MKM til 1234

LÆS OGSÅ: Umut og Jenna i heftigt skænderi: Jeg føler mig stødt og krænket!

Oscar Bjerrehuus & Asta Björk – Send OA til 1234

Neel Rønholt & Michael Olesen – Send NM til 1234

Coco O. & Morten Kjeldgaard – Send CM til 1234

LÆS OGSÅ: Lea Kessler forvist til kælderen under ‘Vild med dans’

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-værts eks venter barn med ‘Vild med dans’-babe

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.