Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

ÅH NEJ! Chokeret ‘De unge mødre’-stjerne tæt på tårer

Den unge mor fik sig noget af en overraskelse - men heldigvis tog manden det roligt.

Det var en lykkelig Camilla Framnes, der i slutningen af maj afslørede, at hun sammen med sin mand, Kevin, havde købt et hus. Den unge mor havde svært ved at få armene ned.

– Det har det kostet blod, sved og tårer for at nå hertil, men vi er ovenud lykkelige – for det har været det hele værd. Endelig kan vi løfte sløret for, hvad vi har arbejdet på de sidste mange uger, nu hvor alt er faldet på plads. Jeg kan nemlig nu fortælle, at vi på søndag overtager nøglerne til vores nye hjem, vores HELT eget hus, skrev hun på sin blog.

LÆS OGSÅ: Efter voldeligt forhold: Nu har reality-babe fundet ny kæreste

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se et uddrag fra første gang, seerne mødte Camilla Framnes.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila har født: Lægerne turde ikke vente

Siden er parret for alvor gået i gang med renoveringen af det nye hjem. Det fortæller ‘De unge mødre’-deltageren på bloggen.

– Vi har simpelthen så mange drømme i det hus. I takt med nedrivningen, og at vi efterhånden snart kender hver en krog i huset, vokser drømmene sig ikke mindre.

– Der er mange ting, vi ikke har planer om at lave i første omgang, men rigtig mange ting, som vi gerne vil have lavet. Vi havde for eksempel ikke planer om at få lavet badeværelserne i første omgang, men nu når alt i huset bliver lavet så fint, så er det næsten ikke til at bære, at de to badeværelser ikke også skal have en tur, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Lykkelig ung mor har fundet kærligheden

Tæt på tårer

På bloggen har Camilla Framnes delt en række billeder af parrets store ombygningsprojekt, der blandt andet bød på noget af en overraskelse for hende, da de begyndte at rive gulvet op.

– Pludselig viste det sig, at der nærmest var frit fald en meter ned under soveværelsegulvet. Der var jeg lige ved at fælde en tårer, men jeg kiggede på Kevin, fordi hvis han er bekymret, så skal jeg også være det, skriver hun.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltagerens hårde afsløring: Sådan reagerede datteren

Den chokerede unge mor kunne dog heldigvis konstatere, at manden tog det helt rolig.

– Men hans eneste bemærkning var: “Fedt, så kan jeg skifte alle rørene. De ligger jo frit her”. Øhhh okay, haha.

Her kan du læse hele Camilla Framnes’ blogindlæg og se billeder af parrets store projekt.

LÆS OGSÅ: Ung mor går til behandling: Jeg har det simpelthen så dårligt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.