Nyeste artikler
Se alle
Foto: Malene Porup

Åh nej! Dansk skuespiller alvorligt forbrændt

En velkendt dansk skuespiller er blevet så slemt forbrændt, at han ikke må opholde sig i solen i tre år.

Jakob Oftebro, der fornyligt blev stærkt forbrændt under nogle filmoptagelser i Stockholm, er så slemt tilredt af sine forbrændinger, at han de næste tre år ikke må opholde sig i solen. Det bekræfter hans far, Niels Ole Oftebro, overfor den norske avis VG.

SE BILLEDET: 54-årige Brigitte Nielsen viser nyfødt datter frem

– Jeg har bare siddet i baggrunden og krydset fingre for, at det skulle gå den rigtige vej. Det har længe været svært at vide, hvilken vej det gik – ikke mindst psykisk. Jakob har jo fået et voldsomt chok efter det, der skete, siger faren til VG.

LÆS OGSÅ: Mascha åbner op om flytte-planer

Oftebro blev ramt af en molotovcocktail under optagelserne til serien ‘Hamilton’ og pådrog sig en slem andengradsforbrænding. Huden blev så skadet, at den skal have fuldstændig ro til at hele, og derfor må han ikke gå ud i solen de næste tre år.

– Tusind, tusind tak for al den støtte og kærlighed, jeg har fået fra familie, læger, fans, kollegaer og venner. Det er uvurderligt. Jeg heler godt, og forhåbentlig bliver jeg helt god igen, lyder det fra Jakob Oftebro selv.

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin

SE BILLEDERNE: Så smadret er Silas Holsts bil

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe vil i Folketinget

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.