Nyeste artikler
Se alle
Nanna-Johanne og Michael med den unge mors sønner fra tidligere forhold, Miclas og Julius. (Foto: Niels Henrik Dam)

ÅH NEJ! ‘De unge mødre’-stjerne og kæresten bryder stor bryllupstradition

'De unge mødre'-parret bryder en bryllupstradition i den nye sæson af 'De unge mødre'.

Lørdag den 27. juli stod i kærlighedens tegn for 23-årige Nanna-Johanne Fonnesbæk og Michael. Her sagde parret ja til hinanden og blev gift, og ‘De unge mødre’-seerne får i den igangværende sæson lov til at være med til forberedelserne til den store dag.

STORT GALLERI: Sådan foregik ‘De unge mødre’-Nanna-Johannes bryllup

En række af afsnittene i sæson 28 er lagt på Dplay, mens de hver tirsdag og onsdag løber over skærmen på Kanal 4, og i sæsonens 11. afsnit kommer seerne igen tæt på forberedelserne hos Nanna-Johanne og Michael. Her hører man blandt andet, hvordan ‘De unge mødre’-deltageren fandt sin brudekjole til den store dag.

– Det var spændende, så jeg ville bare gerne finde en hurtigt. Så jeg var inde på nettet med det samme for at se, hvad jeg godt kunne tænke mig og sådan nogle ting, siger Nanna-Johanne og fortæller, at hun faldt over den perfekte kjole på nettet.

Nanna-Johanne og Michael glæder sig i afsnittet til den store dag – og den unge mor kan ikke helt holde alle bryllupstraditionerne i live. Det kommenterer Michael også på i afsnittet, men de finder alligevel en løsning på det.

LÆS OGSÅ: Nanna-Johanne efter brylluppet: Derfor har Michael taget mit efternavn

Det kan du se i klippet herunder, mens du kan se hele afsnittet på Dplay:

LÆS OGSÅ: Væltet med kærlighed: Ung mor afslører familieforøgelse

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.