Nyeste artikler
Se alle
'Fangerne på Fortet' 2020. Foto: Nent Group

ÅH NEJ: ‘Fangerne på Fortet’ udskydes grundet corona

TV3 tilføjer endnu et program til listen over udskudte programmer grundet coronavirusset.

Endnu et program må se konsekvenserne af coronapandemien i øjnene og udskyde sin premiere. Denne gang er det ‘Fangerne på Fortet’, der ellers stod til at få premiere i anden halvdel af april.

Sådan skriver NENT Group i en pressemeddelelse, hvor de forklarer, udskydelsen skyldes skyldes usikkerheden omkring igangværende produktioner:

LÆS OGSÅ: Flere youtubere indtager ‘Fangerne på Fortet’

– I kølvandet på coronavirusset er virksomheder over hele verden tvunget til at foretage ændringer, herunder NENT Group. Én af de ting, vi kan handle på her og nu er udskydelse af programmer, og det betyder desværre, at ‘Fangerne på Fortet’ udskydes til senere i år. Vi kommunikerer en ny premieredato, når vi ved yderligere og kommer tættere på. På grund af usikkerheden omkring igangværende produktioner er vores hovedfokus at sikre, at vi har et stærkt tilbud gennem året, så vores seere har en masse fantastisk underholdning at se frem til – og som konsekvens af dette, er ‘Fangerne på Fortet’ altså rykket til senere på året.

LÆS OGSÅ: CHOK: Fodboldstjerne fyret efter ‘Fangerne på Fortet’-deltagelse

For de nysgerrige – og utålmodige – fans kan Realityportalen nu afsløre ‘Fangerne på Fortets’ fulde cast. Se billederne nedenfor:

Deltagere i program 1: Morten Kjeldgaard, Sofie Østergaard og Michael Olesen mod Micki Cheng, Kristina Kristiansen og Lars Rasmussen.

‘Fangerne på Fortet’ 2020. Foto: Nent Group

Deltagere i program 2: Janni Ree, Frederik Fetterlein og Amalie Szigethy mod Geggo, Cengiz og Didde.

‘Fangerne på Fortet’ 2020. Foto: Nent Group

Deltagere i program 3: Signe Lindkvist, Iben Hjejle og Rikke Hørlykke mod Merete Mærkedahl, Umut og Ulla Vejby.

‘Fangerne på Fortet’ 2020. Foto: Nent Group

Deltagere i program 4: Pernille Harder, Chris Christoffersen og Martin Jørgensen mod Mark O. Madsen, Gunnvør Dalsgaard og Peter Palshøj.

‘Fangerne på Fortet’ 2020. Foto: Nent Group

Deltagere i program 5: Eiqu Miller, Julia Sofia Aastrup og Alexander Husum mod Micki Nielsen, Gina Jaqueline og Patrick Nielsen.

‘Fangerne på Fortet’ 2020. Foto: Nent Group

Deltagere i program 6: Bro, Therese Glahn og Natasha Brock mod Hans Lindberg, Ida Marie Nielsen og Anton Cornelius.

‘Fangerne på Fortet’ 2020. Foto: Nent Group

Deltagere i program 7: Karsten Green, Torben Chris og Anne-Grethe Bjarup Riis mod Esben Dalgaard, Mille Funk og Lucy Love.

‘Fangerne på Fortet’ 2020. Foto: Nent Group

Deltagere i program 8: Mads Laudrup, Signe Vadgaard og Patrik Wozniacki mod Jesper Jensen Aabo, Oliver Lauridsen og Ann-Grete ’AG’ Nørgaard.

‘Fangerne på Fortet’ 2020. Foto: Nent Group

LÆS OGSÅ: Fie Laursen erkender: det er på tide at blive voksen og tænke på fremtiden

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe syg af depression: Derfor siger jeg det højt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.