Nyeste artikler
Se alle
Foto: NENT Group/Lars E. Andreasen

ÅH NEJ: ‘Forsidefruer’-stjerne i sorg efter dødsfald

Janni tager afsked med nært familiemedlem i den nye sæson af 'Forsidefruer', der torsdag har premiere.

Meget snart kan seerne endnu en gang komme helt tæt Janni Ree, Jackie Navarro, Karina Von D’ahé, Amalie Szigethy, Tina Lund og Gunnvør Dalsgaard i den nye sæson af ’Forsidefruer’ – her er vi ikke kun med på sidelinjen til glamourøse events og festlige begivenheder, men vi kommer også med, når livet er svært.

I femte sæson åbnede forsidefruen Janni op om det svære tab af sin hund Bugatti, som pludselig døde efter en blodprop i hjertet. I sjette sæson, som har premiere torsdag, skal Janni endnu en gang tage afsked med et nært familiemedlem.

– Det er lidt sørgeligt, fordi vi skal sige farvel til vores ældste hund, der næsten er 12 år, som ikke kan mere, siger hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Forsidefrue taler ud om vildt angreb: Mistede en del af mig selv

Siger farvel til hunden for rullende kameraer

Denne gang er det Jannis elskede mops Coco, som hun må sige farvel til. Ifølge Janni var Coco hårdt plaget af gigt og kunne til sidst ikke gå ud i haven selv og måttes bæres ud. Det var ikke et værdigt liv, fortæller Janni, og derfor måtte hun tage en meget svær beslutning om at aflive hende.

– Jeg må indrømme, at jeg ikke har rigtig lyst til at se scenen, fordi det gør ondt at se, at min hund skal væk herfra, siger hun.

– Jeg har valgt at gøre det på tv, fordi folk har fulgt hende i så mange år. Der er allerede mange, der har spurgt, hvorfor jeg ikke har billeder af hende længere, men har ikke kunnet sige noget, fordi vi har lavet tv på det. Det gør selvfølgelig ondt, men på den anden side får jeg at se, at nu er hun her ikke mere.

LÆS OGSÅ: Janni Rees store operation: Jeg føler, jeg har fået tæsk med en jernstang

Janni understreger, at man ikke ser selve aflivningen i programmet, men at tv-holdet er med, når hun sidder med Coco i armene, inden den tager sit sidste åndedrag. Ægtemanden Karsten lader dog ikke til at tage det lige så tungt som Janni – han har en lidt anden tilgang til tingene, lyder det fra forsidefruen.

– Man føler sig lidt som en bøddel, når man ringer efter dyrlægen og ved, at Cocos liv skal slutte. Jeg synes, det er hårdt, hvor Karsten bare syntes, hun skulle have haft en patron, siger Janni.

Tilbage har Janni mopsen Cobra, som hun købte en uge efter, hun mistede Bugatti. På den måde nåede Coco at få selskab i sin sidste tid.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-krigen fortsætter: De er ikke mine veninder

Herunder kan du se Janni fortælle om den svære afsked med Coco i den nye sæson af ‘Forsidefruer’, som har premiere torsdag den 24. oktober klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.