Nyeste artikler
Se alle
Foto: Sisse Stroyer

ÅH NEJ: Hele Danmarks Morten er død

Morten Jensen er efter længere tids sygdom død.

Det er en sorgens dag. En af de største, varmeste og dejligste tv-ansigter i nyere tid er nemlig gået bort. Morten Jensen fra TV 2-serien ‘Morten og Peter’, som startede i 1991 med programmerne ‘Er jeg da helt gak, mor?’, er død. Det skriver Botilbuddet Klub Svanen, som Morten havde tilknytning til, på Facebook.

LIVE FRA RETTEN: Nadia Shila fortsatte svindlen i USA

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om ‘Årgang 0’

– Selvom solen står højt på himlen, er i dag alligevel en sorgens dag. Vores allesammens Morten Jensen er nemlig taget videre til den anden side, efter længere tids op- og nedture med sygdom. I dag sender vi alle vores tanker og masser af kærlighed afsted til Mortens familie og venner. Morten vil af Klub Svanen blive husket som en drillepind, der altid spredte godt humør omkring sig – og vi kommer alle sammen til at savne Morten og hans utrolig varme væsen.

Dødsfaldet er blevet bekræftet overfor TV 2. Morten havde Downs syndrom og blev 41 år. Han var kun 14 år gammel, da han for første gang tonede frem på de danske tv-skærme og på et splitsekund indtog danskernes hjerter sammen med bedstevennen Peter Palland og Anna Ahleson.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0′-børnene som små?

Siden faldt Anna fra, og Morten og Peter fortsatte deres dynamiske duo, som danskerne hyggede sig med fra tid til anden på tv-skærmene – de fleste husker nok sjove episoder som ‘Poul Rip, Rap, Rasmussen’ og ‘Det Falske Sted’. I 2016 kunne dokumentarserien om de to fejre 25 års jubilæum.

LÆS OGSÅ: Eksperter: Det sker der med Nadia Shila, hvis hun bliver dømt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.