Nyeste artikler
Se alle
(Foto: SBS)

ÅH NEJ: Nygift ‘De unge mødre’-stjerne smider vielsesringen væk

En strandtur gik slet ikke godt for nygifte Hannah Melissa Ginic fra ’De unge mødre’ og René Bæk.

I foråret fik Hannah Melissa Ginic fra ’De unge mødre’ endelig sin René Bæk, da de to sagde ja til hinanden og blev gift foran venner og familie, efter fem års forlovelse. En lykkelig og begejstret Hannah åbnede efterfølgende op om den store dag og kunne fortælle, at det hele forløb som planlagt.

– Jeg synes, det er fantastisk, at René og jeg er blevet gift, fordi man på en måde føler sig endnu mere forbundet nu, men samtidig er det en vild og måske lidt old school følelse. Men det er i hvert fald dejligt, lød det fra den unge mor til Realityportalen i maj.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa åbner op om stor dag: Sådan foregik brylluppet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da René friede for åben skærm til Hannah Melissa.

LÆS OGSÅ: Specielt og mægtigt: Gravid ung mor afslører datterens navn

Skår i glæden

Men nu er der desværre kommet skår i glæden. Et sandt mareridt ramte nemlig det nygifte ægtepar under en tur på stranden på Lounshalvøen i Nordjylland i sidste uge.

– René har meget uheldigt tabt sin vielsesring i går, da vi var ved stranden. Jeg håber, at I vil kigge, hvis I kommer derned, lyder det fra en oprevet Melissa i et råb om hjælp på Facebook.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa efter psykopati-diagnose: Jeg vil ikke miste mine børn

For at øge chancerne har hun delt billeder af vielsesringen og placeringen, hvor den. skulle være blevet tabt, som du kan se i bunden af artiklen Derudover udlover parret en dusør på 1500 kroner til findemanden.

Flere har delt og kommenteret opslaget på hendes Facebookprofil, men ringen er endnu ikke blevet fundet, fortæller den ulykkelige unge mor til Realityportalen.

Sammen har parret børnene Molly, Dexter og Hailie, mens Melissa har datteren Cecilya fra et tidligere forhold.

LÆS OGSÅ: Derfor bliver Hannah Melissas børn bliver IKKE tvangsfjernet 

Du kan se billeder af vielsesringen og placeringen, hvor ringen skulle være blevet tabt, herunder.

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.